Vergelijk 2.456.087 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola RAZR Maxx

Ontdek hier alles over de Motorola RAZR Maxx: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Motorola RAZR Maxx
De Motorola RAZR Maxx is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Motorola RAZR Maxx

De Motorola RAZR Maxx is soortgelijk aan de 'gewone' Motorola RAZR, behalve dat dit toestel een flink grotere accu heeft, namelijk een 3300mAh-accu. Het toestel loopt op Android 2.3.6 Gingerbread, heeft een dual-core processor van 1.2 GHz en een 4.3-inch Super AMOLED beeldscherm.

Belangrijkste kenmerken van de Motorola RAZR Maxx

  • 3300 mAh accu met een stand-by tijd van ruim 25 dagen
  • 1.2 GHz dual-core processor
  • Android 2.3.6 Gingerbread
  • 4.3-inch Super AMOLED beeldscherm

Voor wie is de Motorola RAZR Maxx?

De Motorola RAZR Maxx is voor mensen die graag het nieuwste toestel willen hebben, en daar het langste van willen genieten. De Maxx heeft namelijk een stijlvol ontwerp, een goede processor en een enorme accu. Zo kun je extra lang met je smartphone doen, zonder hem op te hoeven laden.

Pluspunten van de Motorola RAZR MaxxMotorola RAZR Maxx

Allereerst is de batterij een groot pluspunt van de RAZR Maxx. Waar veel toestellen het moeten doen met een accu van tussen de 1500- en 2000mAh, doet de Maxx daar een schepje bovenop met een accucapaciteit van 3300mAh. De actieve spreektijd bedraagt ruim 1000 minuten. En dat terwijl de dikte maar 2 millimeter is toegenomen ten opzichte van de eerdere RAZR.

Verder beschikt het toestel over de pluspunten die de gewone Motorola RAZR ook heeft. Aan de binnenkant tref je een 1.2 GHz dual-core processor aan, die zijn werk doet met 1GB aan werkgeheugen. Dit zorgt ervoor dat je zonder problemen meerdere applicaties kunt openen, zonder dat je toestel blijft hangen.

Daarnaast heeft dit toestel ook een 8-megapixelcamera, waarmee je foto's en HD-resolutie video's mee kunt maken. Er zit tevens een 1.3-megapixelcamera aan de voorzijde op, voor het voeren van videochats.

Minpunten van de Motorola RAZR Maxx

Jammer genoeg loopt de Motorola RAZR Maxx nog wel op een verouderde versie van Android. Android 4.0 is al gelanceerd, en hoewel er een update is beloofd moet je het nu nog doen met Android 2.3.6 Gingerbread.

Motorola RAZR Maxx reviews

Onze bezoekers geven de Motorola RAZR Maxx een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk Motorola RAZR Maxx reviews of schrijf zelf een review.

(juli 2012)

Pluspunten:

- Snelheid
- Lange batterij duur
- goede vormgeving
- goede camera
- gebruiksvriendelijk

Minpunten:

- Nutteloze apps, die al geïnstalleerd zijn
- instellingen te moeilijk weergegeven

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola RAZR Maxx

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden