Vergelijk 2.435.259 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Razr

Ontdek hier alles over de Motorola Razr: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Razr

De Motorola Razr is een mengeling van oud en nieuw. Hoewel het toestel gebaseerd is op een ouder model, is er niets ouderwets aan het ontwerp van de Razr. De grootste overeenkomst tussen de oude en nieuwe Razr is dat je de behuizing kunt dichtklappen om het toestel half zo groot te maken, en tweemaal zo dik. Het grootste verschil is dat de oorspronkelijke Razr een toetsenbord had en alleen in de bovenste helft een scherm terwijl de 'binnenkant' van dit toestel volledig touchscreen is, en dus volledig scherm.

Er zijn op het moment van schrijven nog maar weinig telefoons met een opvouwbaar scherm en de toestellen die er zijn vouwen zich open tot een tablet. De Razr doet het anders. In plaats van een normaal formaat open te vouwen tot een reuze telefoon, kun je een normaal formaat opvouwen tot een handig pakketje dat in haast iedere broekzak past. Naast het grote scherm dat dubbelvouwt, heeft de Razr ook nog een kleiner touchscreen op de buitenkant om snel meldingen af te lezen of om selfies te kunnen maken met de hoofdcamera.

Belangrijkste specificaties van de Motorola Razr (2019)

  • 6,2 inch pOLED-opvouwbaar beeldscherm, 2,7 inch gOLED-scherm aan de buitenkant
  • Snapdragon 710-processor, gesteund door 6GB werkgeheugen
  • Draait op Android 9.1 Pie
  • Alleen met eSIM beschikbaar
  • 16-megapixelcamera aan de buitenkant, 5-megapixelselfiecamera aan de binnenkant
  • Accucapaciteit van 2510 mAh

Pluspunten van de Motorola Razr (2019)

Het staat uiteraard buiten kijf dat de Motorola Razr een heel stoer toestel is om te zien. Toch gaan we daar nog even verder op in. De Razr kan niet alleen als een normale en moderne smartphone gebruikt worden, je kunt het hele toestel dubbelvouwen zonder dat de Razr breekt. Naast dat het stoer is, is het ook handig dat je je toestel een stuk kleiner kan maken dan het doorgaans is. Zo kun je een groot scherm combineren met een klein toestel.

De Motorola Razr is dus opvouwbaar, maar moet je dan iedere keer dat je je telefoon wil gebruiken het hele apparaat openklappen? Nee! Op de buitenkant van de Razr zit nog een tweede scherm. Dat tweede scherm heeft een diagonaal van 2,7 inch en is bovendien een touchscreen. Dankzij dit scherm kun je je telefoon 'normaal' blijven gebruiken wanneer het ingeklapt is. Dat is handig wanneer je selfies wil maken met de hoofdcamera van het toestel.

Minpunten van de Motorola Razr (2019)

Hoewel de Motorola Razr een zeer futuristisch ontwerp heeft, is de binnenkant van het toestel wat minder up-to-date. De processor van de Razr is een Snapdragon 710. Die processor is bijna anderhalf jaar oud bij de release van de Razr. De chip is niet het snelste platform maar gelukkig wel zuinig. Dat moet ook haast wel, de accucapaciteit van de Motorola Razr is met 2510 niet echt riant te noemen. Gelukkig kun je het toestel dubbelvouwen, dan hoeft dat grote scherm niet altijd aan.

Motorola Razr reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Razr review.

Tip: Vergelijk Motorola Razr prijzen met abonnement vanaf € 42,00

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Razr

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden