Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Pro

Ontdek hier alles over de Motorola Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Motorola Pro accessoires.

Informatie over de Motorola Pro

De Motorola Pro is Motorola's eerste Europese Android smartphone met een volledig QWERTY-toetsenbord. Motorola zet het toestel neer als een zakelijke smartphone, maar tegelijkertijd beschikkend over alles dat de gebruiker prive wenst. Zakelijkheid gecombineerd met entertainment dus. Dat betekent snel en/of draadloos internetten, Android 2.2 Froyo, een 1 GHz processor en een 5 megapixel camera.

Zakelijk

De Motorola Pro ziet er zakelijk uit, zoveel is zeker. Vooral het QWERTY-toetsenbord benadrukt dat. Een andere aspect dat de Pro geschikt maakt voor zakelijk gebruik is de aanwezigheid van Office Suite Pro. Natuurlijk kun je je agenda en mails ook makkelijk bijhouden op deze smartphone.

Motorola ProInternet

Door ondersteuning van HSPA ben je gegarandeerd van een razendsnelle internetverbinding. Draadloos internetten behoort ook tot de mogelijkheden. Zoals zo'n beetje elke smartphone op dit moment zijn social media als Facebook en Twitter standaard geïntegreerd. Om je smartphone en internetgebruik te personaliseren, kun je terecht in de Android Market, waar je allerlei apps kan downloaden.

Privé

Zoals gezegd, niet alleen zakelijk is de Motorola Pro geschikt, ook op privé-gebied is het toestel op allerlei manieren in te zetten. Foto's en video's lunnen gemaakt worden met de 5 megapixel camera, met flitser, en vervolgens teruggekeken worden op het fijne 3.1 inch touchscreen met een resolutie van 320 x 480 pixels. Muziek luisteren is een andere vermakelijke optie, via FM-radio of eigen mp3'tjes. Het opslaggeheugen biedt daarvoor 2 GB, maar is uit te breiden tot 32 GB met een microSD-kaart.

De komst van de Motorola Pro, de Europese variant van de Motorola DROID Pro, is een poging van Motorola om weer vaste voet aan Europese grond te krijgen. De vraag is nu of het toestel onderscheidend genoeg is om concurrenten bij te halen. De aanwezigheid van Android en een 1 GHz processor zijn een pre, maar vooral het QWERTY-toetsenbord in combinatie met een relatief groot scherm zou consumenten over moeten halen.

Motorola Pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Pro review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden