Vergelijk 2.007.939 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto Z2 Play

Ontdek hier alles over de Motorola Moto Z2 Play: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto Z2 Play

De Moto Z2 Play beschikt over een bekend, maar toch stijlvoller ontwerp dan bijvoorbeeld de Moto G5 Plus. De camera van dit laatstgenoemde toestel vinden we, weliswaar beter functionerend, achterop de Moto Z2 Play terug. Aan de voorkant is de Moto Z2 Play voorzien van een camera met 5-megapixels. Het pronkstuk van Lenovo draait op de Snapdragon 626-chipset, is geschikt voor Moto Mods en heeft Android 7.1 Nougat als besturingssysteem.

Het toestel beschikt over een 5,5 inch-AMOLED-beeldscherm met Full HD-resolutie. Met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen heeft de Moto Z2 Play voldoende in huis om de eindgebruiker volledig zijn gang te laten gaan. Multitasken is bijvoorbeeld geen enkel probleem. Met de combinatie van een 3000 mAh batterij en de TurboPower Pack-Moto Mod is de Moto Z2 Play uren te gebruiken op de gecombineerde batterijlading van telefoon en Mod. De coating van de Moto Z2 Play is waterafstontend, maar het toestel heeft geen IP-certificatie. Tot slot beschikt de Moto Z2 Play over een USB Type-C-aanslutiing.

Belangrijkste verwachte Moto Z2 Play specificaties

  • 5,5 inch-AMOLED-beeldscherm met Full HD-resolutie
  • Snapdragon 626-chipset met 4 GB werkgeheugen
  • 64 GB opslaggeheugen
  • 12-megapixelcamera met dual-pixel autofocus
  • Android 7.0 Nougat
  • 3000 mAh batterij

Pluspunten Moto Z2 Play

De Moto Z2 Play heeft goede specificaties en blinkt uit met de mogelijkheid om de smartphone naar eigen smaak aan te passen. Er zijn diverse Moto Mods die de smartphone omtoveren in een gamepad of het toestel van meer batterijcapaciteit of speakervolume voorzien. De Snapdragon 626-chipset is zuinig en ook Android 7.1 Nougat weet het energieverbruik laag te houden. Daarnaast is deze Android-versie zo goed als kaal en geschikt om meerdere apps naast elkaar te draaien. Met behulp van de USB type-C-aansluiting is het toestel erg snel op te laden.

Met een metalen behuizing van 6 mm dik, ligt de Moto Z2 Play goed in de hand. Ook camera van het toestel is dik in orde; met 12-megapixels en dual pixel autofocus maakt het toestel prima foto's en schiet de Moto Z2 Play video's op 4K-formaat met 30 beelden per seconde. Het beeldmateriaal kan worden bewaard op het opslaggeheugen van 64 GB, wat is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart tot wel 256 GB. De frontcamera van de Moto Z2 Play beschikt over 5-megapixels en maakt daarmee prima selfies.

Minpunten Moto Z2 Play

Aan de Moto Z2 Play valt eigenlijk weinig op te merken. Het is een prima smartphone uit de middenklasse met meer dan fatsoenlijke specificaties. Toch is het toestel niet stof- en waterdicht, een eigenschap die het toestel wel had kunnen gebruiken. Lenovo voorziet de Moto Z2 Play wel van een waterafstotende coating.

Motorola Moto Z2 Play reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto Z2 Play review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto Z2 Play

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden