Vergelijk 2.028.688 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto Z2 Force

Ontdek hier alles over de Motorola Moto Z2 Force: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Motorola Moto Z2 Force is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Motorola Moto Z2 Force

De Moto Z2 Force volgt de Moto Z Force van afgelopen jaar op. Het toestel valt op met zijn herkenbare, erg dunne behuizing, dubbele camera achterop en haarscherpe beeldscherm. Onder de motorkap ligt de razendsnelle Snapdragon 835-chipset. Met 4 GB werkgeheugen en een frisse Android-versie is het toestel klaar voor recente games en multitasking. Het toestel is te gebruiken in combinatie met Moto Mods, waarmee de Moto Z2 Force flink meer functionaliteit kan bieden.

De Moto Z2 Force is geschikt voor het plaatsen van twee simkaarten plus een microSD-geheugenkaart. Als 64 GB opslaggeheugen niet genoeg is om al je foto's, video's en ander materiaal op te slaan, kun je de opslagruimte uitbreiden met maximaal 256 GB. Een 3,5mm-aansluiting ontbreekt. Muziek kan draadloos of via de USB type-C-aansluiting worden beluisterd. Onder de motorkap ligt een batterij van 2730 mAh. Tot slot zit de bekende vingerafdrukscanner uit de Moto-serie aan de voorkant.

Belangrijkste verwachte Moto Z2 Force specificaties

  • 5,5 inch-AMOLED-beeldscherm met QHD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels
  • Snapdragon 835-chipset met 4 GB werkgeheugen
  • 64 GB opslaggeheugen
  • Android 7.1 Nougat
  • 6mm-dikke behuizing met ondersteuning voor Moto Mods

Pluspunten Moto Z2 Force

De Moto Z2 Force is een krachtpatser met een dunne, opvallende behuizing. Deze behuizing is slechts 6mm dik en ligt daarmee fantastisch in de hand. De dubbele camera achterop steekt wel uit; één sensor registreert de kleuren terwijl de andere sensor zwart-wit tinten vastlegt. Met twee sensoren kunnen unieke diepte-effecten aan foto's worden toegevoegd en ook video's komen uitstekend uit de bus. De frontcamera beschikt over 5-megapixels en schiet prima selfies.

Onder de motorkap ligt de bekende Snapdragon 835-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen. Het toestel draait bij lancering op Android 7.1 maar krijgt later een update naar Android 8.0. De rappe hardware in combinatie met de nieuwste software zorgt voor goede prestaties. Het beeldscherm meet 5,5 inch en beschikt over een haarscherpe resolutie van 2560 bij 1440 pixels. QHD-films en series kijken dan ook uitstekend weg op het scherm van de Moto Z2 Force. 

De vingerafdrukscanner aan de voorkant beschermt persoonlijke gegevens en functioneert tevens als all-in-one functieknop. Tot slot is het toestel geschikt voor Moto Mods. Met deze opklikbare toevoegingen kun je de Moto Z2 Force eenvoudig omtoveren tot game-apparaat, 360-graden-camera of de smartphone van een extra batterij voorzien. De Moto Z2 Force is zonder Mods erg dun en krijgt met de Moto Mods eenvoudig meer functies.

Minpunten Moto Z2 Force

De Moto Z2 Force is een prima smartphone met een erg dunne behuizing. Deze dunne behuizing laat echter niet veel ruimte over voor een grote batterij en dat zien we terug in de capaciteit van de accu. Voor een smartphone met een 5,5 inch-QHD-beeldscherm is een batterij met 2730 mAh wat aan de kleine kant. Toch kun je deze batterij eenvoudig groter maken met behulp van een Moto Mod. De smartphone wordt dan wel wat dikker. Op deze manier geeft Lenovo jou de keus. Beter dan dat worden smartphones momenteel niet gemaakt.

Motorola Moto Z2 Force reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto Z2 Force review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto Z2 Force

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden