Vergelijk 2.007.939 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto Z Play

Ontdek hier alles over de Motorola Moto Z Play: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto Z Play

De Motorola Moto Z Play is een midrange smartphone die je dezelfde bouwkwaliteit biedt als een high-end smartphone, maar dan met een gunstig prijskaartje. De Moto Z Play is het kleinere broertje van de Moto Z en Moto Z Force en heeft dan ook dezelfde mogelijkheden tot uitbreiding. Met deze MotoMods kun je onder meer een projector, een grotere batterij of verbeterde audio aan je smartphone toevoegen door losse modules op de achterkant van het toestel aan te sluiten. 

Net zoals zijn directe opvolger, de Moto X Play, heeft Motorola de Moto Z Play uitgerust met een riante batterij en degelijke specificaties onder de motorkap. Dit keer heeft de firma er voor gekozen het goedkopere toestel praktisch dezelfde behuizing te geven als zijn duurdere broer, wat de Moto Z Play een stuk aantrekkelijker maakt als alternatief voor de duurdere Moto Z. 

Belangrijkste Motorola Moto Z Play specificaties

  • 5,5 inch scherm met resolutie van 1080 bij 1920 pixels
  • 2 GHz octa-core Snapdragon 625-processor, bijgestaan door 3 GB werkgeheugen
  • 16-megapixelcamera aan de achterkant, 5-megapixelcamera aan de voorkant
  • 32 GB opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow
+

Pluspunten van de Motorola Moto Z Play

Motorola heeft een set uitbreidingen voor een paar toestellen gemaakt, zoals de Moto Z en de Moto Z Force. Deze MotoMods, zoals ze heten, zijn modulaire toevoegingen aan de telefoons, zo ook voor de Moto Z Play. De MotoMods kunnen het toestel op een bepaald vlak versterken. Zo is er een accu-MotoMod die vanzelfsprekend je accuduur. Ook kun je een JBL-MotoMod op het toestel klikken waardoor je een luidspreker van hoge kwaliteit op je toestel hebt.

De specificaties van het toestel zijn zeer degelijk. Al helemaal als je in acht neemt wat je voor het toestel kwijt bent. Een FHD-scherm met een resolutie van 1080 bij 1920 pixels, een meer dan verdienstelijke camera en 32 GB aan opslaggeheugen wat desnoods nog uitgebreid kan worden. Verder kun je twee sim kaarten tegelijkertijd in het toestel plaatsen. Dit alles zit in een behuizing die je eigenlijk bij een duurder toestel zou verwachten. Dat maakt het lage prijskaartje al helemaal voordelig.

Minpunten van de Motorola Moto Z Play

Gekeken naar de andere specificaties is de processor van het toestel niet uiterst vlot. De accu van het toestel is met een capaciteit van 3510 mAh bijvoorbeeld zeer groot. Ook als je bedenkt dat het toestel de informatie van een MotoMod als bijvoorbeeld de Hasselblad-camera moet verwerken zou een snellere processor niet hebben misstaan. Desalniettemin kan het toestel alle favoriete apps laten draaien en met behulp van de accu kunnen de apps ook lang draaien.

Motorola Moto Z Play reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto Z Play review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto Z Play

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden