Vergelijk 3.487.849 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto Z Force

Ontdek hier alles over de Motorola Moto Z Force: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Motorola Moto Z Force accessoires.

Informatie over de Motorola Moto Z Force

De Motorola Moto Z Force is het nieuwe toptoestel van Motorola. Het toestel blinkt vooral uit door zijn aanpasbaarheid en de aanwezigheid van een strakke versie van Android zonder fratsen. Dat, gecombineerd met uitstekende specificaties uiteraard. Je krijgt er natuurlijk ook een vingerafdrukscanner bij, die handig achterop het toestel is geplaatst. Met de MotoMods kan je bovendien de functionaliteit en het uiterlijk van de Moto Z Force flink aanpassen.

De Motorola Moto Z Force is de opvolger van de Moto X Force. Voor het eerst laat Motorola de Moto X-naam achterwege voor een toptoestel. Net als bij de vorige generatie is er een minder krachtige, goedkopere variant, de Motorola Moto Z. Dat toestel heeft iets mindere specificaties, maar beschikt net als de Z Force over een strakke, schone versie van Android, vrij van fratsen. 

Belangrijkste Motorola Moto Z Force specificaties

  • Onverwoestbaar 5,5 inch AMOLED-scherm met ShatterShield-technologie: overleeft een forse val!
  • 21-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voorop
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met extra apps van Motorola
  • 2,15 GHz hexa-core processor, 4 GB werkgeheugen
  • 32 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Voorzien van vingerafdrukscanner, aanpasbaar met unieke MotoMods-modules

Pluspunten van de Motorola Moto Z Force

Dit toestel biedt ondersteuning voor de zogeheten MotoMods; een set extra's die je telefoon kunnen uitbreiden tot het een heel ander toestel wordt. Om te beginnen zijn er al een Power Pack, om je accu drastisch te vergroten, een projector om filmpjes en foto's met gemakt op een muur af te beelden, een JBL luidspreker om hard en mooi geluid te produceren en ook een style cover, welke je telefoon een mooie achterkant geeft. Volgens Motorola zullen er meer MotoMods volgen.

De naam zegt het al; de Motorola Moto Z Force is een krachtig toestel. Het toestel heeft een sterke processor en ook een krachtige accu om deze draaiende te houden. De Moto Z Force is in staat om moeiteloos en snel programma's te laten draaien, zowel licht en zwaar. Door de accu met een capaciteit van 4100 mAh is dit ook nog eens de hele dag vol te houden. Bovendien is het scherm aan de voorkant praktisch onverwoestbaar.

Minpunten van de Motorola Moto Z Force

In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van telefoons is de Motorola Moto Z Force niet uitgerust met een 3,5-millimeter aansluiting. Dat wil zeggen dat het helaas niet mogelijk is om zomaar ieder stel oortelefoontjes aan te sluiten op het toestel. Wat wel mogelijk blijft is het verbinden van een Bluetooth-koptelefoon met het toestel. Ook beschikt de Moto Z Force over een USB Type-C aansluiting, waar geschikte koptelefoons op kunnen worden aangesloten.

Motorola Moto Z Force reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto Z Force review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto Z Force

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden