Vergelijk 2.493.858 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G8 Power

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G8 Power: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G8 Power

Motorola blijft onvermoeid doorgaan met het produceren van smartphones. Waarom zouden ze ook stoppen? Het bedrijf draait op volle toeren en presenteert steeds vaker interessante telefoons. Eén van die toestellen is de Motorola Moto G8 Power. Het is een beetje een mond vol, maar gelukkig hoeft de gemiddelde Nederlander niet al te vaak de naam van diens smartphone te noemen. Toch is het toestel dat wel waard. De Motorola Moto G8 Power is niet het meest krachtige toestel op de wereld, maar power heeft het toestel zeker. De flinke accu met een capaciteit van 5000 mAh zorgt ervoor dat de lichten in ieder geval aan zullen blijven.

Als we zeggen dat het niet het meest krachtige toestel is, dan bedoelen we niet dat de Moto G8 Power langzaam is. In het toestel draait een Snapdragon 665, een keurige processor die tot vrij veel in staat is terwijl de chip ook nog zuinig met energie omgaat. Dat terwijl de accu ook nog eens gigantisch is. Naast de processor beschikt het toestel over 4GB werkgeheugen om ook te kunnen multitasken. Op de achterkant vind je maar liefst vier cameralenzen, maar daarover later meer.

Belangrijkste specificaties van de Motorola Moto G8 Power

  • Snapdragon 665-processor, bijgestaan door 4GB werkgeheugen
  • Draait op Android 10 uit de doos
  • Een 16-, twee 8- en een 2-megapixelcamera op de achterkant, 16-megapixelselfiecamera voorop
  • Draait op Android 10
  • Accucapaciteit van 5000 mAh

Pluspunten van de Motorola Moto G8 Power

Het pluspunt waar de Power duidelijk mee te koop loopt is het formaat van de accu. Met een capaciteit van 5000 mAh kun je letterlijk dagen vooruit met de Moto G8 Power. Ook zorgt de Snapdragon 665 voor genoeg power. Zowel om apps vlot te openen als om ook stroom te besparen. Je hoeft met de G8 Power niet bang te zijn dat je snel zonder licht komt te zitten en je favoriete apps als WhatsApp, Facebook en Instagram zullen zonder problemen draaien.

Een ander mooi pluspunt van de Moto G8 Power is de prijs. Dat is iets waar we als Nederlanders al gauw naar kijken en bij dit toestel stelt die niet teleur. Je krijgt flink wat prestaties en gebruikservaring voor een relatief zacht prijsje. Zoals gezegd een stevige accu, maar ook vier camera's en een redelijk fors scherm. Dat alles koop je voor nog geen 230 euro. Met alles wat je krijgt voor dat bedrag kun je haast niet klagen.

Minpunten van de Motorola Moto G8 Power

Toch hebben we wel een minpuntje te noemen aan de Moto G8 Power, dus gaan we toch even klagen. De Motorola Moto G8 Power heeft dan wel vier camera's, maar dat wil niet zeggen dat je mega geweldige foto's met het toestel schiet. We bedoelen voor de duidelijkheid niet dat de Moto G8 Power slechte foto's schiet, maar met dit toestel zouden we op vakantie nog wel onze compactcamera meenemen.

Motorola Moto G8 Power reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G8 Power review.

Tip: Vergelijk Motorola Moto G8 Power prijzen met abonnement vanaf € 12,00

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G8 Power

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden