Vergelijk 2.239.457 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G8 Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G8 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G8 Plus

Motorola brengt ieder redelijk wat toestellen uit. De hoofdlijn in al die toestellen is de G-serie. Met de G-serie smartphones spreekt Motorola het breedste publiek aan. De toestellen zijn vrij van franje maar zitten vol met bewuste keuzes. Met de G-serie krijg je doorgaans waar voor je geld en een smartphone die zich in veel situaties geschikt weet te vinden. Dat  is ook het geval met de Motorola Moto G8 Plus. Zoals je misschien al zou raden is de Moto G8 Plus een iets heftigere versie van de Moto G8.

Voorzien van flink wat camerageweld en een kanjer van een accu kun je nagenoeg de hele dag foto's schieten met de Motorola Moto G8 Plus. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon je email lezen, nieuws bijhouden en selfies delen met vrienden en familie. De grote Moto G8 Plus gaat misschien wat moelijker in je broekzak maar met speels gemak in je handtas of rugzak.

Belangrijkste specificaties van de Motorola Moto G8 Plus

  • 6,3 inch IPS LCD-beeldscherm met Full HD+-resolutie
  • Snapdragon 665 octacore-processor, gesteund door 4GB werkgeheugen
  • 48-megapixelhoofdcamera, geholpen door 16-, en 5-megapixelcamera's plus een ToF-sensor
  • 25-megapixelselfiecamera voorop
  • Android 9.0 Pie-besturingssysteem
  • 4000 mAh accucapaciteit

Pluspunten van de Motorola Moto G8 Plus

De Motorola Moto G8 Plus is uitgerust met een groot scherm, dat is prettiger dan je misschien zou denken wanneer je van een kleiner toestel afkomt. Over het algemeen went men snel aan het nieuwe formaat. Dat wennen gaat vooral zo snel doordat je er veel informatie op kwijt kunt, zeker wanneer je het lettertype wat kleiner zet. Ook komt het formaat van pas wanneer je graag een film of serie in de trein kijkt.

Naast dat het scherm foto's groot kan afbeelden, kan de batterij aan camera's op de achterkant foto's mooi nemen. Als hoofdcamera zit er een 48-megapixelcamera op van Sony die gek genoeg 12-megapixelfoto's maakt. Dat klinkt gek, maar betekent dat er meer detail en ook licht in de sensor wordt betrokken. Daarnaast heeft de camera ook een mooie groothoekstand. Naast drie camera's zit er ook nog een Time-of-Flightcamera op de achterkant, deze zorgt ervoor dat scherpstellen enorm snel en nauwkeurig gaat.

Minpunten van de Motorola Moto G8 Plus

Het kan natuurlijk niet alleen maar positief zijn met een telefoon die nog geen 300 euro kost. Zo is bijvoorbeeld de processor niet noodzakelijk ingericht op het uitvoeren van zware taken. Wanneer we dat zeggen bedoelen we uiteraard niet dat je apps niet gestart krijgt, integendeel. Apps als Facebook, WhatsApp en Instagram zullen probleemloos draaien op de Moto G8 Plus. Maar zware games kunnen wat gaan stotteren.

Motorola Moto G8 Plus reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G8 Plus review.

Tip: Vergelijk Motorola Moto G8 Plus prijzen met abonnement vanaf € 13,50

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G8 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden