Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G7 Power

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G7 Power: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G7 Power

De Motorola Moto G7 Power is een van de vier toestellen uit de Moto G7-serie. De Power-variant onderscheidt zich aan de hand van zijn gigantische accucapaciteit. Met 5000 mAh aan boord en een 6,2 inch HD+-scherm met een resolutie van 1512 bij 720 pixels is deze relatief goedkope midranger zeker in staat om jou twee of meer dagen bij te staan op één volle accucyclus. Daarnaast maakt de Power gebruik van de TurboPower-oplaadtechnologie, waardoor je binnen de kortste keren weer over meer dan voldoende accu beschikt om je dag mee door te komen.

Motorola Moto G7 Power review

Motorola Moto G7 Power review

16 mrt 2019 - De nieuwe G7-serie van Motorola bestaat uit maar liefst vier smartphones. De Power-versie is de nieuwste van het kwartet en onderscheidt zich aan de hand van zijn accucapaciteit. Hoe lang de Motorola Moto G7 Power jou bijstaat op een volle cyclus en hoe de telefoon verder bevalt? Dat lees je in onze uitgebreide review.

Onder de motorkap is een Snapdragon 632-chipset aanwezig, een octa-core processor geklokt op 1,8 GHz. In combinatie met de 3GB aan werkgeheugen is de Power niet alleen in staat om spelletjes en apps moeiteloos te draaien, maar kun je ook nog eens diverse apps op de achtergrond actief houden. Dit scheelt je in potentie weer heel wat tijd zoeken. Dankzij de 32GB aan intern uitbreidbaar opslaggeheugen heb je niets te klagen over opslagmogelijkheden. Zit het interne geheugen vol, dan kun je dankzij een microSD-kaartje dit probleem verhelpen.

Belangrijkste specificaties Moto G7 Power

  • 6,2 inch-beeldscherm met resolutie van 1570 bij 720 pixels
  • Qualcomm Snapdragon 632, octa-core processor, geklokt op 1,8 GHz 
  • 4GB werkgeheugen in combinatie met 64GB intern geheugen, uitbreidbaar met microSD tot 512GB
  • Enkele 12-megapixelcamera aan de achterzijde, 8-megapixel frontcamera
  • 5000 mAh batterij met TurboPower-snellaadtechnologie
  • Android 9.0 Pie uit de doos met lichte Moto UI-schil

Pluspunten Moto G7 Power

Zoals gezegd maakt de Motorola Moto G7 Power gebruik van een reusachtige accucapaciteit van 5000 mAh. Verder is de Power uitgerust met Android 9.0 Pie. Daaroverheen zit de lichte Moto UI-schil. Deze schil brengt enkele interessante features met zich mee, waaronder Moto Actions om diverse smartphone-acties makkelijk uit te voeren, maar de software blijft vrijwel stock Android. 

Een ander pluspunt is dat Motorola de garantie heeft afgegeven dat er minstens één ecosysteemupdate plaats zal vinden. Zeker gezien het prijskaartje van de Moto G7 Power is dit iets om toe te juichen. Daarnaast zorgt de inkeping van de G7 Power ervoor dat je lekker veel schermoppervlak hebt om je favoriete content op te kijken. De ruimte aan de zijkant van de notch wordt verrijkt met je notificaties.

Minpunten Moto G7 Power

Het 6,2 inch HD+-scherm is zeker niet het meest scherpe display wat je kunt vinden in de prijsklasse van de Moto G7 Power. Verder is het jammer dat er niet standaard meer opslaggeheugen aanwezig is. Dit zou handig zijn, aangezien je na de installatie van broodnodige apps ongeveer de helft overhoudt. Gelukkig is het geheugen uitbreidbaar, waardoor je dit potentiële probleem kunt oplossen.

Motorola Moto G7 Power reviews

Onze bezoekers geven de Motorola Moto G7 Power een gemiddelde beoordeling van 9.
Bekijk Motorola Moto G7 Power reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (maart 2019) door
De nieuwe G7-serie van Motorola bestaat uit maar liefst vier smartphones. De Power-versie is de nieuwste van het kwartet en onderscheidt zich aan de hand van zijn accucapaciteit. Hoe lang de Motorola Moto G7 Power jou bijstaat op een volle cyclus en hoe de telefoon verder bevalt? Dat lees je in onze uitgebreide review. Motorola Moto G7 Power review
(mei 2019)

Pluspunten:

Wat een fantastische telefoon! Ik gebruik mijn smartphone niet vaak op een dag en dan kan ik zeker drie dagen vooruit omdat de batterij zo groot is! Ik hoef de aankomende tijd zeker geen andere telefoon meer te hebben! Verder werkt hij best snel en kan ik er best goede foto's mee maken.

Minpunten:

Ik zie niet alle meldingen vanwege de halve rand aan de bovenkant.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G7 Power

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden