Vergelijk 2.684.525 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G7

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G7: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G7

Motorola was destijds de grondlegger van de mobiele telefonie. Het bedrijf, inmiddels onderdeel van het Chinese Lenovo, is nog lang niet klaar met het ontwikkelen van mobiele telecommunicatie. Ieder jaar brengt het concern een aantal toestellen uit in verschillende prijscategorieën. De Motorola G7 is de verbeterde versie van de Motorola Moto G6 en vooral op het gebied van snelheid gaat het toestel erop vooruit.

Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus review

Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus review

28 feb 2019 - De Moto G-serie staat al jaren zijn mannetje in het middensegment. Moederbedrijf Lenovo houdt nog altijd vast aan deze toestellijn met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Of de sleet er al een beetje op begint te komen bij de nieuwste G7? Dat lees je in onze Motorola Moto G7 en Moto G7 Plus review.

De Motorola Moto G7 is een toestel dat zich richt op mensen die een goed werkende telefoon willen zonder te veel opsmuk. Dat wil natuurlijk niet meteen zeggen dat de Moto G7 niet kan presteren. Het toestel is uitgerust met allerlei foefjes die de waarde omhoog brengen, maar niet de prijs. De Moto G7 zal je portemonnee niet aanvallen. Toch kan je een tijd vooruit met de Motorola Moto G7, het toestel wordt standaard geleverd met Android 9.0 Pie en krijgt minimaal twee systeemupdates.

Belangrijkste specificaties van de Motorola Moto G7

  • 6,24 inch Full HD+-display met 1080 bij 2270 pixels
  • Snapdragon 632, geklokt op 1,8 GHz, bijgestaan door 4GB werkgeheugen
  • 12-megapixelcamera, geholpen door een 5-megapixeldieptecamera
  • 8-megapixelselfiecamera
  • 3000 mAh accucapaciteit
  • Draait op Android 9.0 Pie

Pluspunten van de Motorola Moto G7

De Motorola Moto G7 heeft een groot en scherp scher. Dat is ideaal bij het streamen van mediacontent of het bekijken van de zelfgenomen foto's. Ook voor het werk kan een groot scherm fijn zijn. Je kunt meer van een spreadsheet op het scherm krijgen en ook PDF-bestanden kun je groter en leesbaarder maken zonder al teveel te hoeven scrollen. De accu heeft daarbij ook de capaciteit om het scherm een tijd aan te houden.

De processor van de G7 heeft een facelift gekregen ten opzichte van de voorganger. Het toestel beschikt over een Snapdragon 632 en dat is een meer dan vlotte chip, zeker gezien de prijs van de Moto G7. Naast de prestaties is de processor ook nog eens behoorlijk zuinig. Zo kun je dus langer gebruik maken van betere prestaties. Mocht het toestel je nou niet zuinig genoeg zijn, dan kun je de G7 heel vlot opladen via TurboPower charging.

Minpunten van de Motorola Moto G7

De Motorola Moto G7 is uitgerust met een 12-megapixelcamera, gesteund door een 5-megapixeldieptecamera. Op zich klinkt dat helemaal niet verkeerd. Toch zal de Moto G7 niet in staat zijn om je compactcamera te vervangen wanneer je op vakantie gaat. De foto's die je met de G7 maakt zullen het goed doen op Instagram en WhatsApp, maar groter dan het scherm van een tablet en de kwaliteit loopt zichtbaar terug.

Motorola Moto G7 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G7 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G7

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden