Vergelijk 2.682.926 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G6 Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G6 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G6 Plus

De Motorola Moto G6 Plus is de grote broer van de Moto G6. Motorola maakt smartphones die vooral uitblinken in prijs-kwaliteitverhouding. Dat heeft Motorola bewezen met de Moto E4 en de Moto X4. Ook de Moto G6 is zo een toestel. Je krijgt namelijk een behoorlijke portie smartphone voor de prijs die je betaalt. 

Motorola Moto G6 en Moto G6 Plus review

Motorola Moto G6 en Moto G6 Plus review

11 jun 2018 - Twee broertjes, de Moto G6 en Moto G6 Plus. Ze lijken verdomd veel op elkaar maar het zijn net geen tweelingen. De Chinese smartphones bouwen voort op Motorola's succes van eerdere jaren om een nieuwe generatie neer te zetten.

Achterop de smartphone zit een dubbele camera, bestaande uit een 16- en 5-megapixelsensor. Ook de frontcamera krijgt 16-megapixels mee uit de fabriek. Verder beschikt de smartphone over 64 GB opslagruimte en een 3200 mAh batterij. Tot slot zijn features zoals Bluetooth 5.0 en een vingerafdrukscanner aanwezig. Lenovo zet na de Moto G5-toestellen van 2017 ook dit keer smartphones neer die over een fantastische prijs-kwaliteitverhouding beschikken.

Belangrijkste Motorola Moto G6 Plus specificaties

  • 5,9 inch-beeldscherm met resolutie van 1080 bij 2160 pixels
  • Snapdragon 630-chipset met 4 GB werkgeheugen
  • 3200 mAh batterij
  • Dubbele 16- en 5-megapixelcamera, 8-megapixel frontcamera
  • Android 8.0 Oreo

Pluspunten Motorola Moto G6 Plus

De betaalbare smartphone beschikt over flink wat rekenkracht en scherm. Onder de motorkap ligt de Snapdragon 630-chipset, die prima prestaties levert en toch niet gek veel van de batterij vraagt. Met 4 GB werkgeheugen onder de motorkap is de Moto G6 Plus een heus budgetwerkpaard. Ook Android 8.0 Oreo biedt interessante features zoals Play Protect, de picture-in-picture-modus en verbeterd energieverbruik. Met het 2:1-beeldscherm kunnen bovendien twee apps naast elkaar worden geopend.

Achterop de smartphone zit een combinatie van een 16- en 5-megapixelcamera's. Daarmee schiet de Moto G6 Plus prima plaatjes en zelfs 4K-video's met 30 beelden per seconde. Ook selfies zijn van uitstekende kwaliteit. Met 8-megapixels schiet de frontcamera namelijk haarscherpe plaatjes, die dankzij de ledflitser ook bij minder licht goed uit de bus komen. De smartphone gaat zeker een dag mee op een volle batterij. Deze heeft namelijk een capaciteit van 3200 mAh en kan snel worden geladen met de meegeleverde fast charger.

Onder het beeldscherm zit een vingerafdrukscanner, waarmee de smartphone kan worden beschermd tegen toegang door onbevoegden. Ook kan deze knop de on-screen knoppen van Android vervangen. Het toestel draait op een zo goed als kale versie van Android, waardoor het toestel beter presteert dan Android-toestellen met vergelijkbare hardware onder de motorkap met een zware gebruikersschil.

Minpunten Motorola Moto G6 Plus

De Moto G6 Plus heeft veel te bieden. Een relatief snelle chipset, groot scherm en flink wat cameravermogen maken de smartphone voor iedere consument gelimiteerd door een budget het overwegen waard. Toch krijgt de smartphone geen stof- en waterdichte behuizing mee. Verder krijgt de smartphone een dikke voldoende en zal buitenom stoffige en natte omgevingen dan ook niet snel teleurstellen.

Motorola Moto G6 Plus reviews

Onze bezoekers geven de Motorola Moto G6 Plus een gemiddelde beoordeling van 7,8.
Bekijk Motorola Moto G6 Plus reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (juni 2018) door
Twee broertjes, de Moto G6 en Moto G6 Plus. Ze lijken verdomd veel op elkaar maar het zijn net geen tweelingen. De Chinese smartphones bouwen voort op Motorola's succes van eerdere jaren om een nieuwe generatie neer te zetten. Motorola Moto G6 en Moto G6 Plus review
(oktober 2018)

Pluspunten:

Snel opladen, snel in het algemeen, goede foto's, prima prijs, tevreden op GPS na

Minpunten:

De GPS is waardeloos zeker in vergelijking met de oudere Motoz2play. Kan apps als Barometer niet gebruiken voor hoogte en apps als Maps.me en Google Maps geven positie fout aan. Vreselijk dus als navigatie. Instellingen gelijk aan Motoz2play dus daar ligt het niet aan
(augustus 2018)

Pluspunten:

Heb jaren lang Sony gehad.
Voordeel van dit toestel (G6 plus) is dat er geen poespas op zit. En over voordeel gesproken...het toestel is buitengewoon goed betaalbaar. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Begrijp niet dat anderen een veelvoud voor hun mobiel betalen (inclusief mezelf in het verleden).

Minpunten:

Nog niets tegengekomen dat mij niet bevalt.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G6 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden