Vergelijk 3.963.922 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G6 Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G6 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de Motorola Moto G6 Plus naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte
Deze telefoon is nog niet officieel onthuld door de fabrikant, de informatie is onder voorbehoud.

Informatie over de Motorola Moto G6 Plus

De Motorola Moto G6 Plus is de grote broer van de Moto G6. Lenovo heeft beide toestellen nog niet aangekondigd maar gaat dit naar verwachting tijdens het Mobile World Congress 2018 doen. Details over de smartphone zijn al wel bekend. Zo krijgt de smartphone een 5,93 inch-beeldscherm met een resolutie van 1080 bij 2160 pixels mee. Onder de motorkap ligt de Snapdragon 630-chipset, waarmee onder andere 4K-video's kunnen worden geschoten. Het toestel draait op Android 8.0 Oreo.

Achterop de smartphone zit een dubbele camera, bestaande uit een 16- en 5-megapixelsensor. Ook de frontcamera krijgt 16-megapixels mee uit de fabriek. Verder beschikt de smartphone over 64 GB opslagruimte en een 3200 mAh batterij. Tot slot zijn  features zoals Bluetooth 5.0 en een vingerafdrukscanner aanwezig. Lenovo zet na de Moto G5-toestellen van 2017 ook dit keer smartphones neer die over een fantastische prijs-kwaliteitverhouding beschikken.

Belangrijkste Motorola Moto G6 Plus specificaties

  • 5,93 inch-beeldscherm met resolutie van 1080 bij 2160 pixels
  • Snapdragon 630-chipset met 6 GB werkgeheugen
  • 3200 mAh batterij
  • Dubbele 16- en 5-megapixelcamera, 16-megapixel frontcamera
  • Android 8.0 Oreo

Pluspunten Motorola Moto G6 Plus

De betaalbare smartphone beschikt over flink wat rekenkracht en scherm. Onder de motorkap ligt de Snapdragon 630-chipset, die prima prestaties levert en toch niet gek veel van de batterij vraagt. Met 6 GB werkgeheugen onder de motorkap is de Moto G6 Plus een heus budgetwerkpaard. Ook Android 8.0 Oreo biedt interessante features zoals Play Protect, de picture-in-picture-modus en verbeterd energieverbruik. Met het 2:1-beeldscherm kunnen bovendien twee apps naast elkaar worden geopend.

Achterop de smartphone zit een combinatie van een 16- en 5-megapixels. Daarmee schiet de Moto G6 Plus prima plaatjes en zelfs 4K-video's met 30 beelden per seconde. Ook selfies zijn van uitstekende kwaliteit. Me 16-megapixels schiet de frontcamera namelijk haarscherpe plaatjes, die dankzij de ledflitser ook bij minder licht goed uit de bus komen. De smartphone gaat zeker een dag mee op een volle batterij. Deze heeft namelijk een capaciteit van 3200 mAh en kan snel worden geladen met de meegeleverde fast charger.

Onder het beeldscherm zit een vingerafdrukscanner, waarmee de smartphone kan worden beschermd tegen toegang door onbevoegden. Ook vervangt deze knop de on-screen knoppen van Android. Het toestel draait op een zo goed als kale versie van Android, waardoor het toestel beter presteert dan Android-toestellen met vergelijkbare hardware onder de motorkap met een zware gebruikersschil.

Minpunten Motorola Moto G6 Plus

De Moto G6 Plus heeft veel te bieden. Een relatief snelle chipset, groot scherm en flink wat cameravermogen maken de smartphone voor iedere consument gelimiteerd door een budget het overwegen waard. Toch krijgt de smartphone geen stof- en waterdichte behuizing mee. Verder krijgt de smartphone een dikke voldoende en zal buitenom stoffige en natte omgevingen dan ook niet snel teleurstellen.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G6 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden