Vergelijk 3.963.922 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G6

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G6: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de Motorola Moto G6 naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte
Deze telefoon is nog niet officieel onthuld door de fabrikant, de informatie is onder voorbehoud.

Informatie over de Motorola Moto G6

Lenovo heeft de Motorola Moto G6 nog niet gepresenteerd, maar eigenlijk weten we al precies wat het toestel meekrijgt. Een deel van de line-up van de fabrikant kwam namelijk al op straat te liggen. De Moto G6 krijgt onder de motorkap de Snapdragon 450-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit. Verder beschikt de smartphone over een 3000 mAh batterij en dubbele camera achterop, welke bestaat uit een 16- en 5-megapixelsensor. Voorop zit tot slot een 16-megapixelcamera met eigen ledflitser.

Belangrijkste Motorola Moto G6 eigenschappen

  • 5,7 inch-beeldscherm met resolutie van 1080 bij 2160 pixels
  • Snapdragon 450-chipset met 4 GB werkgeheugen
  • 12- en 5-megapixelcamera achteorp, 16-megapixel frontcamera met ledflitser
  • 3000 mAh batterij
  • Android 8.0 Oreo

Pluspunten Motorola Moto G6

Het 5,7 inch-beeldscherm is lekker groot. De resolutie van 1080 bij 2160 pixels betekent bovendien een 2:1-beeldverhouding, waardoor het draaien van twee apps of openen van twee vensters naast elkaar een plezier wordt. Ook de camera's van de Moto G6 zorgen voor veel eye candy. Met flink wat megapixels schiet de voordelige smartphone namelijk prima plaatjes. Foto's gemaakt met de primaire camera kunnen worden voorzien van scherpte-diepte-effecten en de scherpe selfies kunnen worden belicht met de ledflitser.

Onder de motorkap ligt verder prima hardware. Met de Snapdragon 450-chipset in combinatie met 4 GB werkgeheugen is de Moto G6 klaar voor gangbare apps zoals Facebook, WhatsApp en eenvoudige games. De smartphone draait op Android 8.0 Oreo en is daarmee klaar voor de toekomst. Met een 3000 mAh batterij houdt de smartphone het ook na het loskoppelen van de lader ook meerdere uren vol. Tot slot beschermt de vingerafdrukscanner onder het beeldscherm de smartphone tegen toegang door onbevoegden.

Minpunten Motorola Moto G6

Op smartphones die niet onder de categorie 'vlaggenschip' vallen is natuurlijk altijd wel wat aan te merken. Toch maakt de Moto G6 het erg lastig om echte minpunten te vinden. De prijs-kwaliteit verhouding is namelijk ontzettend goed. Natuurlijk krijg je dan wel de Snapdragon 450-chipset, die niet heel snel is. Als dat een probleem is voor jou, dan is de Moto G6 Plus een prima alternatief met net wat meer power onder de motorkap.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G6

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden