Vergelijk 2.603.016 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G4 Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G4 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G4 Plus

De Motorola Moto G4 Plus is een uitstekend middenklasse-toestel met een Full HD-scherm en een 16-megapixelcamera. Als leuke extra heeft de G4 Plus een vingerafdrukscanner aan boord; uniek in deze prijsklasse. De Moto G4 Plus is de opvolger van de razend populaire Moto G (2015). Ten opzichte van dat toestel is er ook een snellere processor geplaatst en meer werk- en opslaggeheugen.

De Moto G4 Plus is de iets rijker uitgeruste variant van de Moto G4. Zo krijgt de G4 Plus ten opzichte van dat toestel een betere 16 megapixel camera, en is er de eerdergenoemde vingerafdrukscanner. De 3000 mAh sterke accu is echter hetzelfde, net als de behuizing en de 5 megapixel selfiecamera. Overigens betaal je voor die extra's maar een klein beetje extra, dus ook de Moto G4 Plus blijft een voordelig toestel.

Belangrijkste Motorola Moto G4 Plus specificaties

  • 5,5 inch Full HD-scherm met 1080 bij 1920 pixels
  • 16-megapixelcamera achterop met led-flitser, 5-megapixelselfiecamera
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow, met vlotte update naar Android N
  • 1,5 GHz octa-core met 2 GB aan werkgeheugen
  • 16 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD
  • Voorzien van vingerafdrukscanner aan de voorzijde

Pluspunten van de Motorola Moto G4 Plus

Het grootste pluspunt van dit toestel is de camera. Motorola heeft van dit 16 megapixel exemplaar duidelijk veel werk gemaakt, speciaal voor deze Plus-variant van de Moto G4. Er zit uiteraard een LED-flitser naast, maar het idee is dat de camera ook excelleert bij weinig licht zonder de flitser. Dat komt door de nieuwe sensor die in de G4 Plus zit. Kwaliteit gegarandeerd.

Een ander pluspunt is het scherm. Waar de voorgaande versies van de Moto G-reeks het nog moesten doen met een 720p HD-scherm, kunnen de G4 en G4 Plus-modellen nu bogen op een 5,5 inch Full HD-scherm. Dat kijkt niet alleen prettiger door het grotere formaat, maar is natuurlijk ook gewoon scherper. Daarnaast is veel video-content gemaakt voor de Full HD-resolutie, wat nog een fijne bijkomstigheid is.

Minpunten van de Motorola Moto G4 Plus

De Moto G4 Plus heeft geen echt grote minpunten. Door zijn schappelijke prijs en goede eigenschappen zijn er niet veel concurrerende telefoons. Het is echter wel zo dat je je kan afvragen of de grootste concurrentie niet van de Moto G4 afkomstig is. Want als je geen behoefte hebt aan een vingerafdrukscanner, en ook niet heel veel foto's maakt, is het wellicht verstandiger een 'normale' Moto G4 te kopen.

Motorola Moto G4 Plus reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G4 Plus review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G4 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden