Vergelijk 2.465.632 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G4 Play

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G4 Play: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G4 Play

De Motorola Moto G4 Play is een goedkoop toestel met prima specificaties. Met een 5 inch scherm is het bovendien niet al te groot. De camera beschikt over 8 megapixel en op de voorkant zit een exemplaar met 5 megapixel. Uiteraard draait het toestel Android 6.0 Marshmallow. Dat draait natuurlijk prima op de Snapdragon 410-chipset die er in de G4 Play zit. De behuizing is overigens spatwaterdicht.

De Moto G4 Play is de eenvoudigere variant van de normale Moto G4. Beide toestellen zijn de opvolgers van de razend populaire Moto G (2015). Waar de normale Moto G4 echter naar een schermformaat van 5,5 inch is gegroeid, houdt de G4 Play het bij een 5 inch scherm. Daarmee is het toestel ideaal voor mensen die een hekel hebben aan grotere smartphones.

Belangrijkste Motorola Moto G4 Play specificaties

  • 5 inch IPS LCD-scherm met 720 bij 1280 pixels
  • 8 megapixel camera achterop, 5 megapixel selfiecamera
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met minimale Motorola-skin
  • Vlotte 1,2 GHz quad-core processor met 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar middels microSD

Pluspunten van de Motorola Moto G4 Play

Het grootste pluspunt van de Moto G-serie is altijd al betaalbaarheid geweest, en dat is met de Moto G4 Play niet anders. Het is het meest voordelige Moto G-model van de vierde generatie. Het bieden van een lage aanschafprijs alleen is echter niet het enige. De kwaliteit die ertegenover staat is, zoals we van Motorola gewend zijn, hoog te noemen. Zo is er een vlotte quad-core processor aan boord, is het geheugen 16 GB groot en loopt zoals gebruikelijk een weinig aangepaste versie van Android op het toestel.

Dan is er nog het scherm. Met 720 bij 1280 pixels is de resolutie niet heel indrukwekkend, maar het is ook niet alsof het beeld met zoveel pixels opeens onscherp is. Door het formaat van 5 inch worden de pixels over een beperkt gebied uitgestrekt. Dat formaat van 5 inch is echter wel zo prettig, want het houdt de telefoon lekker compact en te bedienen met 1 hand. Ook past het toestel door zijn relatief kleine formaat nog makkelijk in je broekzak of tas.

Minpunten van de Motorola Moto G4 Play

De Moto G4 Play heeft wel erg veel weg van de Moto G (2015). De hardware van beide toestellen is op veel vlakken hetzelfde, wat het idee geeft dat Motorola het toestel een beetje heeft gerecycled. Wel zijn de waterdichte behuizing verdwenen, alsook de 13 megapixel camera. Gelukkig betaal je nog steeds niet zoveel, maar als je een Moto G (2015) hebt, heb je absoluut geen reden om over te stappen op dit toestel.

Motorola Moto G4 Play reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G4 Play review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G4 Play

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden