Vergelijk 2.492.215 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G Pro

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G Pro: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G Pro

De Motorola Moto G Pro is een Android-smartphone met een groot scherm en een stylus. Dit toestel biedt een unieke gebruikservaring op dit prijspunt. Zo is het toestel voorzien van een groot 6,4 inch scherm met een FHD+-resolutie, wat voor scherpe beelden moet zorgen. De Motorola Moto G Pro is voorzien van een stylus in de behuizing. Ies dat we eerder alleen maar tegenkwamen bij duurdere smartphones. Als je niet op zoek bent naar een smartphone met stevige prestaties maar wil je wel graag aan de slag met een pennetje zonder dat je bang hoeft te zijn dat pennetje kwijt te raken? Dan is de Moto G Pro misschien wel iets voor jou.

Dat de hardware niet van de bovenste plank komt, wil uiteraard niet zegen dat de Moto G Pro traag is. Het toestel is voorzien van een Snapdragon 665 van Qualcomm. Hoewel dat geen snelheidsduivel is, is het beslist een vlotte processor. De processor wordt gepaard met 4GB werkgeheugen en van power voorzien door een lithium-polymeer accu met een capaciteit van 4000 mAh. Die accu is snel op te laden via de usb-c-aansluiting onder op het toestel.

Motorola Moto G Pro beste abonnement per provider

Provider Minuten Data MB Maandprijs Toestel
Ben 24 mnd 200 1000 € 14,50 € 0,- Bekijken
Vodafone 24 mnd 150 2000 € 15,00 € 0,- Bekijken
hollandsnieuwe 24 mnd 2000 2000 € 17,50 € 0,- Bekijken
T-Mobile 24 mnd 120 1000 € 18,00 € 0,- Bekijken
Tele2 24 mnd onbeperkt 1000 € 19,00 € 0,- Bekijken
Alle Motorola Moto G Pro aanbiedingen.

Belangrijkste Motorola Moto G Pro specificaties

  • 6,4 inch scherm met FHD+-resolutie van 1080x2300 pixels
  • Keurige 2 GHz octa-core processor, 4GB werkgeheugen
  • Loopt op Android 10, onderdeel van Android One
  • 48-,16- en 2-megapixelcamera's achterop, 16-megapixelselfiecamera voorop
  • Inclusief Stylus: maak gemakkelijk notities, tekeningen en bewerk spreadsheets
  • 128GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-kaarten

Pluspunten van de Motorola Moto G Pro

De Moto G Pro heeft een groot scherm, zoals we inmiddels gewend zijn van deze phablets. Het gaat ditmaal om een 6,4 inch scherm. De scherpte van dit display is keurig op maat voor dit formaat. Met 1080 bij 2300 pixels noemen we dit een FHD+-resolutie, wat neerkomt op ongeveer 397 pixels per inch (PPI). Het resultaat is dat je beelden scherp zullen zijn biuj het bekijken van je zelfgemaakte foto's, mediacontent en zelfs je WhatsApp-berichten.

De stylus is natuurlijk een stevig pluspunt. Met het pennetje kun je nauwkeurige acties uitvoeren op het scherm zoals het aantikken en inpennen van spreadsheets maar ook het retoucheren van afbeeldingen of het maken van vlotte notities is mogelijk met het pennetje. De stylus zit ook nog eens in de behuizing verwerkt, daardoor heb je deze handige accessoire altijd bij je, waar je ook gaat.

Minpunten van de Motorola Moto G Pro

Hoewel je het pennetje natuurlijk kwijt kunt raken is dat niet het grootste minpunt van de Moto G Pro. Hoewel de processor niet langzaam is, is het ook niet de snelste. Wanneer je het toestel in gebruik neemt werkt alles sowieso nog razendsnel, maar na een tijdje begin je misschien langzaamaan te merken dat er wat van de snelheid af is. Om dat te verhelpen kun je je bestanden wat opruimen en ongebruikte apps verwijderen, maar het is wel iets om rekening mee te houden.

Motorola Moto G Pro reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G Pro review.

Tip: Vergelijk Motorola Moto G Pro prijzen met abonnement vanaf € 14,50

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden