Vergelijk 2.691.991 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G 5G Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G 5G Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto G 5G Plus

De Motorola Moto G 5G Plus is een smartphone uit het middensegment met een belangrijk onderscheid: er is volledige ondersteuning voor 5G aan boord. Het verklaart ook de wat uitzonderlijke naamgeving van de Moto, want een jaar of wat geleden kwam de Moto G5 al uit, waardoor er om verwarring te voorkomen nu maar Moto G 5G Plus van is gemaakt. Of het voorkomen van verwarring daarmee goed is gelukt, laten we in het midden. Wel is uit de toestelnaam in ieder geval duidelijk dat het hier gaat om een smartphone met 5G-ondersteuning.

De Moto G 5G Plus is echter meer dan alleen zijn 5G. Er zitten maar liefst zes camera's op het toestel, waarvan er vier aan de achterkant zitten en twee aan de voorkant. Naast deze indrukwekkende camera-opstelling heeft Motorola ook ervoor gekozen een behoorlijk forse 5.000 mAh batterij in het toestel te zetten, wat betekent dat je een flinke tijd zonder stopcontact kan. Als klap op de vuurpijl heeft het een prachtig scherm met een hoge verversingssnelheid, dus het toestel voelt ook nog eens erg vlot aan.

Belangrijkste specificaties Motorola Moto G 5G Plus

  • 6.7 inch IPS-LCD scherm met 1080x2520 pixels
  • Vier camera's achterop met max 48 megapixel
  • Draait op Android 10 met Moto-interface
  • Vlotte Qualcomm Snapdragon 765G-chipset en 64GB aan opslaggeheugen
  • Forse 5.000 mAh batterij met ondersteuning voor snelladen

Grootste pluspunten van de Motorola Moto G 5G Plus

Het grootste pluspunt van de Moto G 5G Plus? Dat moet toch wel het totale plaatje van het toestel zijn. Het is met 5G-ondersteuning, maar liefst zes camera's, een forse 5.000 mAh batterij en 6.7 inch 90Hz-scherm een toestel dat op geen enkel vlak een steekje laat vallen. Het geheel weet Motorola ook nog eens in de markt te zetten voor een heel behoorlijke prijs, dus ook daarover valt eigenlijk niet te klagen. Het totale telefoon-principe zou Louis van Gaal het noemen, als hij met telefoons in plaats van voetballers zou werken.

Het meest opvallende aan de Moto G 5G Plus is wellicht de camera-opstelling. Er zijn maar liefst zes camera's aanwezig op het toestel, waarvan vier aan de achterkant. De hoofdcamera van die vier is voorzien van 48 megapixel. De tweede camera is een groothoek en moet het stellen met 8 megapixel. De derde camera is een speciale macrolens met 5 megapixel, terwijl de vierde slechts dient als dieptesensor en dus niet actief foto's produceert. Aan de voorkant zit tenslotte een normale 16 megapixel camera naast een 8 megapixel exemplaar met een breedhoeklens.

 

 

Motorola Moto G 5G Plus reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G 5G Plus review.

Tip: Vergelijk Motorola Moto G 5G Plus prijzen met abonnement vanaf € 14,00

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G 5G Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden