Vergelijk 2.555.799 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G (2015) 16GB

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G (2015) 16GB: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Motorola Moto G (2015) 16GB is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Motorola Moto G (2015) 16GB

De Motorola Moto G (2015) 16GB is een goedkope smartphone die veel kwaliteit biedt voor weinig geld. Er is een versie die een paar tientjes goedkoper is, maar die heeft de helft minder opslaggeheugen. Dat is de Moto G (2015) 8 GB. De Motorola Moto G (2015) is de opvolger van de Moto G (2014) en heeft een flink aantal verbeteringen. Zo is de processor sneller, heeft de camera een upgrade gekregen en is deze Moto G als klap op de vuurpijl ook nog eens waterdicht. De Motorola loopt op de laatste versie van Android, en wordt vaak bij nieuwe versies als eerste geüpdate.

Belangrijkste Motorola Moto G (2015) 16GB specificaties

  • 5 inch LCD-scherm met 1280 bij 720 pixels
  • Draait Android 5.1 Lollipop, snelle updates naar nieuwe versies!
  • 1,4 GHz quad-core processor, 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • 13 megapixelcamera, 5 megapixel selfiecamera
  • Behuizing waterdicht tot 1 meter, IPX7 rating

Voor wie is de Motorola Moto G (2015) 16GB?

De Motorola Moto G (2015) 16 GB is een toestel dat voor een grote groep mensen interessant is. Vanwege zijn zachte prijsje gecombineerd met prima hardware is het voor veel consumenten een interessant alternatief voor een toptoestel met navenante prijs. De Moto G (2015) zit namelijk precies rond dat punt dat het toestel nog prima werkt, niet langzaam is en nog heel behoorlijke foto's maakt. Bij deze versie krijg je bovendien 16 GB aan intern geheugen, in tegenstelling tot de 8 GB-variant. Dan kom je toch als enthousiaste muziekliefhebber of fotograaf na een tijdje in de knel. Met 16 GB is er genoeg ruimte voor al je muziek en foto's.

Pluspunten van de Motorola Moto G (2015) 16GB

Het grootste pluspunt van de Moto G is eigenlijk vooral een groot pluspunt omdat het zo klein is: de prijs. Motorola biedt echt heel veel telefoon voor weinig geld. Tegelijkertijd biedt men wel genoeg kwaliteit om niet na zes maanden uit pure frustratie je telefoon het raam uit te gooien, omdat hij zo traag is. Dankzij de 1,4 GHz quad-core processor en 2 GB aan werkgeheugen blijft de Moto G lekker vlot, ook na langer gebruik.

Een ander pluspunt is de camera. Met 13 megapixel is de Moto G bepaald niet zuinig uitgerust. Maar weinig toestellen uit deze prijscategorie hebben zo'n goede camera. Ook aan de voorkant is het overigens niet behelpen met een 5 megapixel exemplaar. Daarmee kan je heel behoorlijke selfies nemen, en ook videochatten is heel goed mogelijk.

Motorola Moto G

Ook de waterdichte behuizing is een groot pluspunt!

Minpunten van de Motorola Moto G (2015) 16GB

De Moto G heeft eigenlijk geen grote nadelen of minpunten. Dat is ook de kracht van het toestel. Als er dan toch iets genoemd moet worden, is het dat de concurrentie ook heel goede toestellen in dezelfde prijscategorie als de Moto G heeft. Desalniettemin blijft de Moto G (2015) met 16 GB een goede keus. Wel is de Moto G (2015) 8 GB een goed alternatief, als je dat extra opslaggeheugen toch niet nodig hebt en je die paar tientjes extra daar niet voor over hebt.

Motorola Moto G (2015) 16GB reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G (2015) 16GB review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G (2015) 16GB

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden