Vergelijk 2.244.399 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto G (2014)

Ontdek hier alles over de Motorola Moto G (2014): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Motorola Moto G (2014) is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Motorola Moto G (2014)

De nieuwe Motorola Moto G is een betaalbare Android-smartphone met een groot scherm. Het is de opvolger van de eerste Moto G, de populaire budgetsmartphone van Motorola die in 2013 verscheen. Deze 'Moto G2' biedt een groter scherm, nieuwe hardware en een betere camera dan zijn voorganger. Met zijn combinatie van de nieuwste software en krachtige hardware voor een lage prijs is de Moto G (2014) een ideale smartphone voor vrijwel iedereen: goedkoop en zonder fratsen, maar voorzien van alles wat een smartphone moet doen!

Belangrijkste Motorola Moto G (2014) specificaties

  • 5 inch scherm met HD-resolutie van 720x1280 pixels
  • Loopt op Android 4.4 KitKat, met update naar Android 5.0 Lollipop beschikbaar
  • Krachtige 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • 8-megapixelcamera achterop, 2-megapixelcamera voorop
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart

Motorola Moto G 2014

Voor wie is de Motorola Moto G (2014)?

Met de Moto G zet Motorola een smartphone neer die goede prestaties levert voor een lage prijs. Zoek je een goede smartphone zonder fratsen, dan is Motorola's Android-smartphone een uitstekende keuze. Op deze no-nonsense mobiele telefoon lopen je apps soepel, worden websites snel geladen, en je maakt er ook nog eens prima foto's mee. Unieke features zijn er nauwelijks, maar gebruiksgemak is er des te meer.

Pluspunten van de Motorola Moto G (2014)

De prijs-kwaliteitverhouding van de nieuwe Moto G is waarschijnlijk het grootste pluspunt. Je zult maar weinig smartphones vinden die zo'n goed totaalpakket weten te bieden voor zo'n lage prijs. Zo heeft de Moto G een lekker groot scherm, een krachtige quad-core processor, en de nieuwste software. Sterker nog: Motorola belooft dat de Moto G vaak als eerste updates naar nieuwe versies van Android kan verwachten.

Ten opzichte van de eerste Moto G is er bovendien veel verbeterd aan deze Android-smartphone. Zo is het scherm groter: 5 inch in plaats van 4,5 inch. Maar omdat de randen rondom het scherm kleiner zijn geworden is de totale omvang van de Moto G nauwelijks veranderd. Ook is de camera verbeterd, nu er een 8-megapixelcamera achterop zit. Het design is aangepast om prettiger in je hand te liggen, en doordat de speakers nu voorop zitten klinkt het geluid nog beter.

Motorola heeft de Moto G voorzien van een vrijwel stockversie van Android. Dat betekent dat er nauwelijks aanpassingen zijn gemaakt aan Google's software, wat ervoor zorgt dat het toestel soepeler loopt en je meer opslagruimte overhoudt voor je eigen apps. Motorola levert een klein aantal eigen apps mee die het gebruiksgemak moeten vergroten.

Met Motorola Migrate zet je gemakkelijk foto's, contacten, apps en andere bestanden over van je oude smartphone naar je Moto G. En met Motorola Assist worden bepaalde features aangeschakeld op basis van je locatie, het tijdstip of je agenda. Zo kun je bijvoorbeeld vergaderingsmodus inschakelen: als de Moto G ziet dat je in een afspraak zit, wordt het toestel automatisch op stil gezet. Of activeer slaapmodus, en je telefoon trilt en rinkelt alléén als door jou gekozen contacten je 's nachts proberen te bellen.

Minpunten van de Motorola Moto G (2014)

Met een dikte van 11 millimeter is de Moto G niet de meest elegante Android-smartphone van het moment. Motorola's mobieltje past nog altijd gemakkelijk in je broekzak, daar niet van, maar is relatief zwaar en dik vergeleken met sommige concurrenten. Daar staat tegenover dat het toestel een forse accu heeft die gemakkelijk het einde van de dag haalt.

Motorola Moto G (2014) reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto G (2014) review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto G (2014)

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden