Vergelijk 1.984.865 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto E6 Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Moto E6 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto E6 Plus

Motorola werkt al jaren aan de budget e-serie toestellen. Met de e6 Plus is het bedrijf erin geslaagd om wederom een fanatieke smartphone te presenteren met een portemonnee-vriendelijk prijsje. Met de Motorola Moto e6 Plus haal je zoals gezegd behoorlijk wat smartrphone in huis. De Motorola Moto e6 Plus draait op versie 9.0 Pie van Android en heeft daarmee toegang tot miljoenen apps om het toestel helemaal van jou te maken. 

In de Motorola Moto e6 Plus tikt een MediaTek Helio P22 die wordt gesteund door 2GB werkgeheugen. Het toestel wordt aangehouden door een accu met 3000 mAh. Het 6,1 inch grote beeldscherm is geschikt om alle media content op te streamen. Op de achterzijde komen we ook nog een dubbele camera tegen voor het vastleggen van alles datom je heen gebeurt.

Belangrijkste specificaties van de Motorola Moto e6 Plus

  • 6,1 inch HD+-resolutie met 720 bij 1560 pixels
  • MediaTek Helio P22-processor, ondersteund door 2GB werkgeheugen
  • 13- en 2-megapixelcamera's op de achterkant, 8-megapixelselfiecamera
  • Android 9.0 Pie
  • 3000 mAh accucapaciteit

Pluspunten van de Motorola Moto e6 Plus

Wat als eerste opvalt aan de Motorola Moto e6 Plus is niet eens het scherm, het ontwerp of de camera. Als zuinige Nederlanders valt de prijs het meest op, in combinatie met de specificaties uiteraard. Voor een schijntje heb je een groot scherm, een prima processor en ook een prima ontwerp. De keerzijde is dat het geen heel spannend toestel is, maar daar ben je misschien ook helemaal niet naar op zoek.

Zoals gezegd is de processor in de Motorola Moto e6 Plus niet mals op dit prijspunt. De Helio P22 van MediaTek is een octa-core processor met 8 kernen die op dezelfde kloksnelheid lopen. Alle 8 Cortex A53-kernen tikken met 2GHz. Deze processor scheurt niet bijzonder hard, maar in een toestel in het budgetsegment is deze processor meer dan genoeg om de gebruikelijke taken te laten draaien.

Minpunten van de Motorola Moto e6 Plus

Hoewel je van de smartphonecamera in deze prijscategorie niet al teveel kunt verwachten, kan de camera in de Motorola Moto e6 Plus misschien tegenvallen. 13 megapixels telt de sensor van deze camera en dat klinkt als genoeg. In veel gevallen zal dat ook kloppen. Toch krijg je misschien niet altijd de mooiste foto met de e6 Plus. Dat wil niet zeggen dat de foto's waardeloos zijn, alleen net wat minder scherp.

Motorola Moto E6 Plus reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto E6 Plus review.

Tip: Vergelijk Motorola Moto E6 Plus prijzen met abonnement vanaf € 11,50

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto E6 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden