Vergelijk 2.465.632 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Moto E4 Plus

Ontdek hier alles over de Motorola Moto E4 Plus: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de Motorola Moto E4 Plus

De Moto E4 Plus is de grote broer van de Moto E4. De smartphone heeft een uitzonderlijk grote batterij onder de motorkap liggen. Daarmee gaat het toestel tot wel 511 uur mee op een enkele batterijlading in de stand-by-modus. Verder is de smartphone voorzien van prima hardware en draait op een frisse Android versie, namelijk Android 7.1 Nougat. Het ontwerp van de smartphone heeft veel weg van andere recente Moto-toestellen.

Met een Mediatek MT6737-chipset in combinatie met 3 GB werkgeheugen is de smartphone klaar voor het draaien van recente apps zoals Facebook en Instagram. De camera's van de Moto E4 Plus maken prima foto's en het 5,5 inch beeldscherm gebruikt niet al teveel energie. Met zijn 5000 mAh batterij is het toestel dus prima geschikt als tweede smartphone waarop je altijd bereikbaar bent. Daar komt nog bij dat er twee simkaarten kunnen worden geplaatst in de Moto E4 Plus.

Belangrijkste Moto E4 Plus specificaties

  • 5,5 inch-beeldscherm HD-beeldscherm
  • Mediatek MT6737-chipset, 3 GB werkgeheugen
  • Android 7.1 Nougat
  • 5000 mAh batterij
  • 13-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voorop

Pluspunten Moto E4 Plus

Het meest opvallende aan de Moto E4 Plus is zijn gigantische batterij. De zuinige hardware en Android 7.1 Nougat verwezenlijken in combinatie met deze batterijcapaciteit een bijzonder lange gebruiksduur op een enkele batterijlading. Dan hebben we het over een gebruiksduur die je niet snel bij de concurrentie terugziet; de Moto E4 Plus is niet vies van 22,4 uur bellen op een enkele lading. In de stand-by-modus gaat het toestel maximaal 3 weken mee na één keer laden.

Met een Mediatek MT6737-chipset en 3 GB werkgeheugen is de Moto E4 Plus voorzien van prima hardware. Deze combinatie met Android 7.1 Nougat maakt multitasken mogelijk; meerdere sociale apps zoals Facebook en WhatsApp naast elkaar draaien wordt dan ook mogelijk met de Moto E4 Plus. Foto's en video's zien er tevens mooi uit; met een 13-megapixelcamera achterop schiet de smartphone scherpe plaatjes en ook selfies komen goed uit de bus.

Minpunten Moto E4 Plus

De Moto E4 Plus gaat bijzonder lang mee op een enkele batterijlading; het toestel is tevens geschikt voor twee simkaarten en daarmee is de smartphone een echte ster in bereikbaar zijn. Het toestel had echt wel een Full HD-beeldscherm kunnen gebruiken. Tegelijkertijd had dit de gebruiksduur van het toestel niet ten goede gekomen; een Full HD-beeldscherm gebruikt namelijk meer energie. Toch opzoek naar Full HD? Kijk dan eens naar de Moto G5 Plus.

Motorola Moto E4 Plus reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Moto E4 Plus review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Moto E4 Plus

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden