Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Milestone 2

Ontdek hier alles over de Motorola Milestone 2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Motorola Milestone 2 accessoires.

Informatie over de Motorola Milestone 2

De Motorola Milestone 2 is een high-end smartphone met vele functies en een zeer krachtige 1 Ghz processor. De Milestone 2 heeft de sterke kanten en voordelen van de originele Motorola Milestone en de Motorola Milestone XT720 gecombineerd. Zo biedt het toestel respectievelijk een horizontaal uitschuifbare QWERTY-toetsenbord en video-opname met 720p HD kwaliteit. Ook is de MOTOBLUR interface - in tegenstelling tot zijn voorgangers - bovenop het Android 2.2 Froyo besturingssysteem aangebracht.

Design

Kijk je naar de voorzijde van het toestel, dan lijkt het alsof er weinig veranderingen met betrekking tot het design hebben plaatsgevonden ten opzichte van de eerste Milestone. Het touchscreen kent zowel qua formaat (3,7 inch) als qua resolutie (480 x 854 pixels) dezelfde kenmerken. Ook de toetsen onderaan het toestel zijn vrijwel identiek.

Maar als je het toestel openschuift, dan zien we dat het QWERTY-toetsenbord behoorlijk gerestyled is. Geen trackpad op de Milestone 2, maar dit gebrek wordt ruimschoots opgevangen door het touchscreen zelf. De ruimte die daardoor is gecreëerd zorgt voor een betere gebruiksvriendelijkheid. Het typen van berichten en andere tekst gaat nu dus nog sneller.

Motorola Milestone 2

Cameramogelijkheden

De Milestone 2 heeft haar camerafuncties afgekeken van de Milestone XT720. Het toestel heeft namelijk de mogelijkheid om video op te nemen in HD-kwaliteit (720p). Dit doe je met de 5 megapixel camera die zich op de achterzijde van het toestel bevindt. Deze heeft geïntegreerde gezichtsherkenning en beschikt over de geo-taggin technologie. Bovendien is er een dual-LED flitser aangebracht waarmee je ook in het donker foto's en video's kunt maken. Omdat MOTOBLUR is toegevoegd aan het Android 2.2 besturingssysteem is het gebruik van sociale netwerken gebruiksvriendelijk en zeer toegankelijk. Zelfgemaakte afbeeldingen of video's zijn daardoor binnen een mum van tijd geupload en te bewonderen door je vrienden.

Multimediatoestel bij uitstek

Naast de genoemde specs is de MILESTONE 2 een toestel dat absoluut als mulitmedia-toestel kan worden gekenmerkt. Dankzij het QWERTY-toetsenbord is een tweet, krabbel of SMS dus zo getypt. Het mobiele internet is razendsnel dankzij zijn connectiviteit met 3G en WiFi-netwerken. Muziek beluister je daarnaast via de ingebouwde MP3-speler.

Voor de liefhebbers is de handset dankzij GPS ook als navigatiesysteem te gebruiken. Deze dient daarentegen wel zelf geïnstalleerd te worden. Dit alles wordt aangestuurd door een krachtige 1GHz processor wat het geheel compleet maakt. Alle bovengenoemde diensten en functies worden namelijk razendsnel geladen, hoeveel applicaties jij ook van Androidmarket geplukt hebt!

De Motorola MILESTONE 2 is een toestel dat voor een breed publiek interessant is. Dit high-end mobieltje biedt uitstekende video's, een toetsenbord zoals je dat gewend bent op je eigen PC, een 3,7" touchscreen, Android 2.2 en razendsnel internet. Kortom, een toestel dat jou maar ook je vrienden niet zal teleurstellen.

Motorola Milestone 2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Milestone 2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Milestone 2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden