Vergelijk 2.359.319 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola Gleam

Ontdek hier alles over de Motorola Gleam: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel Motorola Gleam accessoires.

Informatie over de Motorola Gleam

Strak, stijlvol en betaalbaar: dat is de Motorola Gleam. Dit glanzende, uitklapbare toestel beschikt over een internetverbinding, 2 megapixel camera en FM-Radio.

Simpel

Niet iedereen wil een uitgebreid media-apparaat; sommigen willen gewoon een telefoon. En die bestaan gelukkig nog, zoals de Motorola Gleam. Een ouderwets uitklaptoestel, maar desalniettemin met een vormgeving om u tegen te zeggen. Om mee te bellen en te sms'en uiteraard, maar stiekem kan er ook nog meer.

Media

Zoals foto's maken, internetten of muziek luisteren! Er is een prima 2 megapixel camera, een mp3-speler en FM-radio aan bord. Verwacht van de internetverbinding geen wonderen, maar voor de hoge nood is het toch erg handig. Het opslaggeheugen, dat niet erg groot is, kun je tot 16 GB uitbreiden met een microSD-kaart.

De Motorola Gleam is dus een eenvoudige telefoon voor een vriendelijke prijs. Uitermate geschikt voor iedereen die zijn toestel gewoon lekker wil uitklappen als ie gebeld wordt!

Motorola Gleam reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola Gleam review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola Gleam

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden