Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola ES405

Ontdek hier alles over de Motorola ES405: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Motorola ES405 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Motorola ES405

De Motorola ES405 QWERTY is een telefoon die wel tegen een stootje kan. Dit toestel is bestand tegen hitte, kou en stof. Behalve de stevige behuizing heeft de ES405 ook flink wat vermogen onder de motorkap. Deze telefoon beschikt over het besturingssysteem Windows Mobile 6.5 en de 600 MHz-processor zorgt ervoor dat je dit besturingssysteem ook moeiteloos kunt gebruiken. Daarnaast heeft deze telefoon ook de mogelijkheid om via 3G of WiFi verbonden te zijn met het internet.

Belangrijkste kenmerken:

  • IP42-certificaat: 'onverwoestbaar'
  • Windows Mobile 6.5
  • GPS
  • Vingerdrukaflezer 

Voor wie is de Motorola ES405?

De Motorola ES405 is een telefoon voor mensen die een telefoon nodig hebben die niet bij het minste of geringste stopt met werken. Het is bevestigd dat dit toestel geen probleem heeft met extreme weersomstandigheden, stof, vocht of schokken. Daarnaast is deze telefoon ook ideaal voor mensen die vaak handschoenen aan hebben, bijvoorbeeld voor hun werk, vanwege de grote toetsen en het 3-inch touchscreen. Behalve al deze onverwoestbare eigenschappen heeft de Motorola ES405 ook een aantal fijnzinnige specificaties, zoals de 3.2-megapixelcamera en de 600 MHz-processor.

Doordat dit toestel op Windows Mobile 6.5 loopt heb je geen last van een trage telefoon. Daarnaast beschikt dit toestel ook nog over een paar exclusieve features. Zo kun je een biometrische vingerdrukaflezer instellen zodat niemand ongewenst op je telefoon kan kijken. Ook heeft deze telefoon een beeldscherm dat gebruik maakt van PenTile-techniek waardoor je beeld 2 keer zo helder wordt, terwijl je de helft minder energie verbruikt.

Pluspunten van de Motorola ES405

De ruggedized behuizing en het feit dat dit toestel gecertificeerd is als een 'tough phone' zorgt ervoor dat je zorgeloos met je telefoon op zak kunt lopen, werken of activiteiten ondernemen. Behalve al deze beschermende functies heeft de ES405 ook een aantal verfijnde functies onder de motorkap. Het toestel loopt op Windows Mobile 6.5 en beschikt over de belangrijkste mogelijkheden om je te verbinden tot een mobiel netwerk.

Daarnaast heeft deze telefoon ook een aantal onderscheidende functies, zoals de vingerdrukaflezer en Motorola's Mobile Security Suite-software om je telefoon te beschermen tegen mensen die ongewenst je bestanden willen inzien. Daarnaast heeft deze telefoon ook nog de mogelijkheid om een extra batterij te bevestigen om je ervan te verzekeren dat je constant in contact kunt blijven.

Minpunten van de Motorola ES405

De minpunten van dit toestel zijn relatief, vanwege de doelgroep waarvoor deze telefoon is ontwikkeld. Wel moet de doelgroep er daarom rekening mee houden dat het toestel nogal dik is en niet over een hele goede camera beschikt. Daarnaast is windows Mobile een verouderd besturingssysteem waarvoor nauwelijks meer nieuwe apps worden uitgebracht.

Motorola ES405 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Motorola ES405 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola ES405

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden