Vergelijk 2.670.373 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola ES400

Ontdek hier alles over de Motorola ES400: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Motorola ES400 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Motorola ES400

De Motorola ES400 is een 'tough' smartphone. Het toestel biedt allerlei specificaties voor een goede smartphone - snel internet, touchscreen, QWERTY-toetsenbord - maar is tegelijkertijd onverwoestbaar. Een vrij unieke combinatie, daar de meeste tough phones niet uitblinken in eigenschappen. De Motorola ES400 is bedoeld voor bouwvakkers, aannemers en andere vaklui.

Robuust

De Motorola ES400 is dus een robuuste smartphone. Het toestel is stof-, spat-, schokbestending en ook nog eens waterdicht. Als je dus op plekken komt die niet geschikt zijn voor de meeste telefoons, dan is de ES400 wellicht een optie. Je kan hem ook laten vallen van een vrij aardige hoogte, geen probleem. Een toestel voor op de bouwplaats dus.

Snel internet

Op zoek naar een beschermende telefoon, maar met meer mogelijkheden dan alleen maar bellen en sms'en? Dan is er de Motorola ES400. Het toestel ondersteunt snel 3G-internet en WiFi, maar ook handige zaken als GPS.

Media

Door de uitgebreide mediamogelijkheden is de Motorola ES400 een telefoon die - buiten werktijd - veel plezier oplevert. Foto's maken met de 3.2 megapixel camera of muziekluisteren. Het kan allemaal. Het toestel biedt voldoende specificaties voor vermaak.

Conclusie: de Motorola ES400 is een telefoon geschikt voor vakwerk én vrije tijd. Overdag werk je in een stoffige of vochtige omgeving, waarvoor de ES400 ideaal is, en buiten werktijd kun je hem gebruiken als normale smartphone.

Motorola ES400 reviews

Onze bezoekers geven de Motorola ES400 een gemiddelde beoordeling van 4,3.
Bekijk Motorola ES400 reviews of schrijf zelf een review.

(mei 2014)

Pluspunten:

Niets goeds. Echt het meest waardeloze apparaat ooit!

Minpunten:

Ik heb 5 van deze telefoons gekocht voor het werk. Er zijn er inmiddels 4 die het binnen een jaar niet meer doen. Allen vanwege problemen met de batterij of het opladen. Niet kopen!!!
(maart 2014)

Pluspunten:

Ah... deze had ik vroeger. Dat waren nog eens tijden!! Toen ie net nieuw was was ie nog ideaal, prettig in gebruik, fijn voor mailtjes enzo.

Minpunten:

Hij is nu inderdaad niet geweldig meer... maar waarom zou je hem nu nog gebruiken? ;) Vroegertop!!

Telefoons vergelijkbaar met de Motorola ES400

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden