Vergelijk 3.161.762 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Microsoft Lumia 950 reviews

Microsoft Lumia 950 mobiele telefoon reviews en ervaringen van gebruikers.
(8 reviews )
De Microsoft Lumia 950 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.
7 reviews geplaatst Review schrijven
GSMinfo.nl review (december 2015) door
De Microsoft Lumia 950 is de eerste telefoon met Windows 10. Het nieuwe besturingssysteem van Microsoft krijgt bij deze telefoon zijn vuurdoop. Maar is de telefoon, naast de software, ook wel het aanschaffen waard? GSMinfo.nl zocht het uit. Microsoft Lumia 950 review
(oktober 2016)

Pluspunten:

De 950 heb ik gekocht bij Microsoft Nederland voor €299.
En een gratis displaydock(€99).
Ik ben zeer tevreden over de 950 waar ook nog gratis navigatie op zit met live verkeer info. Om het komt te maken kan ik beter vertellen wat er niet op zit, want de Lumia 950 is goed stukje hardware.
Touch ID is het enige wat er niet op zit.
De app's die er misschien minder zijn is voor mij geen probleem, want de meeste app's zo als Facebook, WhatsApp, enzovoort zijn er gewoon.
De app's zo die er niet zijn kan ik Microsoft niet kwalijk nemen.
Het probleem ligt namelijk bij de software maskers en de consument.
Als de consument meer kiest voor een andere smartphone dan alleen Android of wat dan ook, dan zal de markt ook groter worden met meer concurrentie.

Minpunten:

De achterkant, maar gelukkig zijn er losse achterkantjes te koop, bij voorbeeld die van Mozo.
(mei 2016)

Pluspunten:

Prima camera. Snel. Windows. Overzichtelijk.

Minpunten:

Alleen Edge als browser: andere browsers niet beschikbaar in de store. Bij windows phone was dat wel het geval. Zou niet zo'n probleem zijn als Edge volwaardig was, maar dat is het bij lange na niet. Heb nogal wat websites geraadpleegt waarbij Edge niet werkt.
(februari 2016)

Pluspunten:

Deze telefoon doet alles wat je van een moderne vlotte smartphone mag verwachten. Ik ben nog geen een keer teleurgesteld. Bijzonder positief ben ik over de camera, die maakt echt geweldige foto's. Ook handig is dat je achteraf nog de belichting kunt aanpassen. Video's in 4k zijn handig, met name met het oog op de toekomst. Verder is de connectiviteit dik in orde. Hoogtepunt wat dat betreft is continuum. Er wordt natuurlijk altijd wat opgemerkt over het app aanbod. Maar a) dat heeft geen betrekking op het toestel en b) er ontbreken beslist nieta essentieels.

Minpunten:

Ik zou niet weten wat eerlijk gezegd. Misschien dat een beeldscherm van 5,2 inch toch best fors is. (al is de behuizing nauwelijks groter)
(december 2015)

Pluspunten:

De lumia 950 doet wat je er van mag verwachten als je bekend bent met windows mobile 8 of hoger, geen verassingen op dat gebied en ook voor nieuwe gebruikers zal het eenvoudig en intuitief werken.

De hardware is geweldig en ondanks de plastic behuizing voelt de telefoon solide en degelijk aan. Het bevalt me goed hoe deze telefoon in de hand ligt, het formaat is daarmee voor mij perfect. Ik ben erg onder de indruk van het OLED scherm, wat een beeld! Ook de camera maakt geweldige foto's. Het viel me ook op dat de camera snel is met het schieten van foto's.

Minpunten:

Alle belangrijke apps zijn beschikbaar maar toch is het aanbod noemenswaardig kleiner dan bij de concurerende besturingssystemen (Android, iOS).
(december 2015)

Pluspunten:

Windows 10 is een verademing. Werkt heerlijk vlot en is super overzichtelijk. De camera is ook echt uitstekend, veel beter dan mn vorige telefoon. Fijn dat er ook een speciale snelle oplader bijzit én een aparte usb-kabel. Ook de ondersteuning voor microsd vind ik fijn vanwege mijn grote muziekcollectie.

Minpunten:

Prijs is wat aan de hoge kant en het app-aanbod kan beter.
(december 2015)

Pluspunten:

Ik heb de lumia 950 net een paar dagen in gebruik en ben er erg tevreden over. Mijn vorige toestel was een android (galaxy s5) en hoewel windows phone wel even wennen was vind ik het nu een stuk fijner werken. Het toestel zelf is echt geweldig: snel, een erg mooi scherm en een goede camera. Daarbij is het erg gebruiksvriendelijk en ligt hij ook nog eens goed in de hand.
Een interessant pluspunt vind ik ook dat ik hem als "gewone" computer kan gebruiken icm een scherm.

Minpunten:

De achterkant is van plastic, wat ik voor een telefoon van deze prijs toch wel een beetje jammer vind (ook al voelt het goed aan).
Wat vind jij van de Microsoft Lumia 950? Schrijf een review

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden