Vergelijk 2.697.025 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Microsoft Lumia 640

Ontdek hier alles over de Microsoft Lumia 640: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(3 reviews )
De Microsoft Lumia 640 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Microsoft Lumia 640

De Microsoft Lumia 640 is de opvolger van de zeer succesvolle Nokia Lumia 635. Het toestel heeft een 8 megapixel camera, 5 inch scherm en loopt (voorlopig) op Windows Phone 8.1. Ook is er ondersteuning voor 4G. Het is een krachtige smartphone met goede hardware voor een relatief lage prijs. 

Belangrijkste Microsoft Lumia 640 specificaties

  • 5 inch scherm met HD-resolutie van 720x1280 pixels
  • 1.2GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart
  • Loopt op Windows Phone 8.1 met gratis update naar Windows 10
  • 8-megapixelcamera achterop, 1-megapixelcamera voorop

Voor wie is de Microsoft Lumia 640?

De Microsoft Lumia 640 is eigenlijk voor heel veel mensen geschikt. Het toestel is niet duur, biedt veel waar voor zijn geld en is bovendien behoorlijk futureproof. Zo heeft het toestel bijvoorbeeld gewoon 4G (LTE) en kan je gegarandeerd rekenen op een update naar Windows 10. Als je dit toestel aanschaft ben je dus niet binnen een half jaar achterhaald.

Pluspunten van de Microsoft Lumia 640

De Lumia 640 is zoals gezegd een telefoon die voor heel veel mensen geschikt is. Een groot pluspunt daarbij is dat de telefoon ondersteuning heeft voor 4G. Dat maakt de Lumia niet alleen perfect voorbereid op de toekomst, het is ook een van de goedkopere LTE-toestellen op de markt. Wil je dus wel snel internet maar niet de hoofdprijs voor een toestel betalen, dan is de Lumia 640 misschien wel heel geschikt voor jou.

Een tweede pluspunt van de Lumia 640 is dat de camera met 8 megapixel heel capabel is, zeker in deze prijsklasse. Lumia-telefoons staan erom bekend dat ze qua camerasoftware hele goede kwaliteit bieden. Dat is bij deze Lumia niet anders, want je krijgt de uitgebreide Lumia Camera-app gewoon op de telefoon meegeleverd.

Minpunten van de Microsoft Lumia 640

Het grootste minpunt van de Lumia 640 is dat het toestel op Windows Phone 8.1 draait. Dat besturingssysteem is zeker niet slecht. Het is zelfs vrij goed, al kleeft er een belangrijk nadeel aan. Er zijn namelijk veel minder apps voor beschikbaar dan voor Android en iOS. Dat is een nadeel dat niet zomaar is op te lossen, maar voor veel gebruikers wel relevant zal zijn.

Microsoft Lumia 640 reviews

Onze bezoekers geven de Microsoft Lumia 640 een gemiddelde beoordeling van 9,3.
Bekijk Microsoft Lumia 640 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (mei 2015) door
De Microsoft Lumia 640 valt met zijn 5 inch grote scherm en 1.2 GHz quad-core processor midden in het lage middensegment. Kan het toestel potten breken of legt hij het af tegen de concurrentie? GSMinfo.nl zocht het uit. Microsoft Lumia 640 review
(juli 2015)

Pluspunten:

gebruik m eigenlijk alleen om te whatsappen, snapchatten en af en toe foto's maken. dat doet ie lekker snel dus prima. kost ook geen drol dus als ik m sloop koop ik makkelijk een nieuwe.

Minpunten:

Nientes

Telefoons vergelijkbaar met de Microsoft Lumia 640

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden