Vergelijk 2.876.041 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Microsoft Lumia 435

Ontdek hier alles over de Microsoft Lumia 435: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De Microsoft Lumia 435 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de Microsoft Lumia 435

De Microsoft Lumia 435 is de goedkoopste Windows Phone ooit. Deze smartphone is volgepropt met goede hardware en een compact scherm, maar valt vooral op met zijn lage adviesprijs. Voor minder dan 100 euro haal je een smartphone in huis die alles kan wat je van een smartphone zou verwachten. Download populaire apps in de Windows Phone Store, stream video's, speel games, of maak foto's: de Lumia 435 kan het allemaal voor een bodemprijsje. Als je liever een wat groter scherm hebt kun je voor de iets duurdere Lumia 535 kiezen.

Belangrijkste Microsoft Lumia 435 specificaties

  • 4 inch LCD-touchscreen met resolutie van 480x800 pixels
  • 1,2 GHz dual-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • Loopt op Windows Phone 8.1, met handige apps als HERE Drive+ en Lumia Selfie
  • 2-megapixelcamera achterop, 0,3-megapixelcamera voorop
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-kaart van maximaal 128 GB

Voor wie is de Microsoft Lumia 435?

De Microsoft Lumia 435 is bij uitstek geschikt voor de beginnende smartphonegebruiker. Met zijn absurd lage aanschafprijs is het namelijk heen enkel probleem als dat avontuur verkeerd uitpakt. Daar komt nog bij dat Windows Phone 8.1 uitstekend geschikt is voor beginners. Het is bijzonder overzichtelijk en leent veel van de structuur van Windows op computers, iets waar mensen eerder bekend mee zullen zijn.

Microsoft Lumia 435

Pluspunten van de Microsoft Lumia 435

Het grootste pluspunt van de Lumia 435 is natuurlijk de prijs. Dat er smartphones voor deze lage prijzen in de winkel liggen, mag gerust een wonder heten. Zeker, je levert ook in wat betreft specificaties, maar de verhouding tussen prijs en kwaliteit is desalniettemin uitstekend. Het blijft namelijk gewoon een smartphone, met alle mogelijkheden van dien.

Meestal bij goedkope smartphones wordt op alles bezuinigd, maar in de praktijk is het veruit het meest irritant als een telefoon niet genoeg intern geheugen heeft. In die valkuil is Microsoft gelukkig niet getrapt, want de Lumia 435 heeft gewoon 8 GB intern geheugen. Bovendien kan je dat dankzij Microsoft uitbreiden met geheugenkaartjes van maximaal 128 GB.

Minpunten van de Microsoft Lumia 435

De prijs mag dan wel laag zijn, het is ook duidelijk dat je op het gebied van de camera's wat kwaliteit inlevert. Zo vind je aan de achterkant een 2 megapixel camera, terwijl je het aan de voorkant met een 0.3 megapixel exemplaar moet stellen. Niet bepaald voldoende voor een mooi kiekje.

Microsoft Lumia 435 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je Microsoft Lumia 435 review.

Telefoons vergelijkbaar met de Microsoft Lumia 435

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden