Vergelijk 2.512.614 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Velvet

Ontdek hier alles over de LG Velvet: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de LG Velvet

De LG Velvet is een stijlvol ontworpen telefoon met bovendien prima hardware aan boord. Van LG krijg je bovendien een accessoire waarmee de Velvet twee schermen heeft. Verder valt het toestel op door zijn volledige 5G-ondersteuning; met de LG Velvet ben je voorbereid op de toekomst. Wat betreft foto's hoef je je ook geen zorgen te maken want de Velvet heeft maar liefst drie camera's aan boord. Er is een normale camera, een zoomlens en een breedhoek aanwezig op de Velvet. Daarmee maak je in elke situatie de ideale foto.

Met 5G ben je zoals gezegd klaar voor de toekomst, maar dat is niet het enige wat de Velvet lekker lang gaande houdt. Er is namelijk een ruime 128GB aan opslaggeheugen aanwezig. Daarmee zit de Velvet ook na langer gebruik niet snel vol. Ben je toch een fanatiek fotograaf en weet je het opslaggeheugen te vullen? Je kan altijd ook nog een microSD-kaartje plaatsen om de toch al ruime 128GB uit te breiden met nog veel meer opslag.

Belangrijkste LG Velvet specificaties

  • 6.8 inch OLED-scherm met 1080x2460 pixels
  • Driedubbele camera achterop, maximaal 48 megapixel
  • Loopt op Android 10 met LG's eigen skin
  • Qualcomm Snapdragon 765G met 5G-ondersteuning
  • Volledig stof- en waterdicht!

Grootste LG Velvet pluspunten

De LG Velvet is een akelig complete smartphone. Het heeft een prachtig OLED-scherm, is volledig waterdicht, ondersteunt draadloos én snelladen, heeft een flinke 4300 mAh batterij, is voorzien van 128GB opslag, ondersteunt volledig 5G, heeft een flinke sloot aan camera's achterop en als klap op de vuurpijl is er ook een 3,5mm koptelefoonaansluiting aanwezig. Zo'n complete telefoon zien we maar zelden. Het betekent ook dat het voor veel mensen met een divers wensenlijstje een goede keuze zal zijn, juist omdat de Velvet op zoveel gebieden excelleert.

Het design van de Velvet is een ander groot pluspunt. Met dit toestel loop je allerminst voor schut. Het strakke ontwerp dat gebruikmaakt van glas en aluminium is niet alleen prachtig, het is ook nog eens in maar liefst drie kleuren verkrijgbaar. Je hebt de standaard grijszwarte variant, een erg posh witte versie die wel wat wegheeft van parelmoer en onze persoonlijke favoriet, de van licht naar donkergroen verschietende variant.

Grootste LG Velvet minpunten

Zoals we al zeiden, de LG Velvet is een aardig compleet toestel. Het is daarom jammer dat LG wel wat concessies heeft gedaan met betrekking tot de snelheid van de chipset. Er is een Snapdragon 765G geplaatst, terwijl de vlottere Snapdragon 865 ook al lang en breed beschikbaar is. Het is een klein smetje op een verder glanzend blazoen, met ook een ander belangrijk gevolg: de prijs van de LG Velvet is dankzij deze chipset een stukje schappelijker.

LG Velvet reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Velvet review.

Tip: Vergelijk LG Velvet prijzen met abonnement vanaf € 20,50

Telefoons vergelijkbaar met de LG Velvet

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden