Vergelijk 2.435.259 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG V60 ThinQ

Ontdek hier alles over de LG V60 ThinQ: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de LG V60 ThinQ

De LG V60 ThinQ is de opvolger van de LG V50 ThinQ. Het grote verschil met zijn voorganger is natuurlijk de verse hardware, maar misschien nog belangrijker: de ondersteuning voor 5G op alle mogelijke frequenties. Dat wordt mogelijk gemaakt door de extreem vlotte Qualcomm Snapdragon 865 5G-chipset die in het toestel te vinden is. Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog een module bij waarmee de V60 een extra scherm krijgt. En als je even een dagje geen zin hebt in een extra scherm, kan je de module ook thuislaten!

De LG V60 ThinQ is met het bovenstaande al een aardig compleet toestel, maar daar houdt het niet op. Op het toestel vind je alles wat je van een moderne smartphone mag verwachten en meer. Zo zitten er maar liefst drie camera's achterop het toestel, waarvan de hoofdcamera over een indrukwekkende 64 megapixel beschikt. Scherpe foto's en videos maken zit er dus zeker in bij de V60. Nog een fijn detail: de V60 is volledig stof- en waterdicht!

Belangrijkste LG V60 ThinQ specificaties

  • 6.8 inch Full HD+ OLED-scherm + nog een identiek scherm als losse module
  • Qualcomm Snapdragon 865 5G-chipset met 8GB werkgeheugen
  • 64 megapixel camera, 13 megapixel breedhoeklens, 10 megapixel selfiecamera
  • Loopt op Android 10 en LG's eigen LG UX
  • Forse 5.000 mAh batterij aan boord

Pluspunten van de LG V60 ThinQ

Het grootste pluspunt van de V60 ThinQ is wat er onder de motorkap gebeurt. De vlotte Snapdragon 865-chipset is van alle markten thuis en biedt bovendien onderdak aan de 5G-modem waarmee de V60 uitstekend is voorbereid op de toekomst. Naast die 5G-modem is de Snapdragon 865 erg geschikt voor alles waar je een smartphone maar voor zou willen gebruiken. Die kracht komt ook van pas bij het aansturen van het tweede beeldscherm, dat je als extra module bij de V60 ThinQ krijgt. Daarmee komen we gelijk bij het tweede pluspunt.

Dat is natuurlijk het tweede scherm. In een tijd waar steeds meer vouwbare telefoons hun opwachting maken, komt LG met een handig werkbaar alternatief. Een tweede scherm is enorm handig om op te multitasken, en LG heeft de software ook aardig op orde. Het gebruikt uiteraard wel wat meer processorkracht en batterijvermogen maar gelukkig heeft de V60 die beide in overvloed. En als je er klaar mee bent, kan je de V60 ook gewoon als los toestel gebruiken want je klikt de module met het tweede scherm er zo af! Probeer dat maar eens met een vouwbare telefoon.

Minpunten van de LG V60 ThinQ

De V60 ThinQ is met zijn heftige hardware en tweede scherm natuurlijk een indrukwekkende telefoon, maar hij komt ook met een indrukwekkende prijs. Dat kan voor mensen die het toestel overwegen aan te schaffen een drempel zijn, want voor dit bedrag kan je ook flink wat andere toestellen aanschaffen die zich op een of meerdere vlakken kunnen meten met de LG.

LG V60 ThinQ reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG V60 ThinQ review.

Tip: Vergelijk LG V60 ThinQ prijzen met abonnement vanaf € 39,00

Telefoons vergelijkbaar met de LG V60 ThinQ

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden