Vergelijk 2.679.755 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG T565

Ontdek hier alles over de LG T565 (Viper): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG T565 accessoires.

Informatie over de LG T565

De LG T565 Viper is een kleine, handige en vooral betaalbare telefoon. De telefoon is zeer gebruiksvriendelijk en beschikt over een goede 3.2-megapixelcamera. Daarnaast is de Viper uitgerust met een ingebouwde mp3-speler, waarbij je je eigen afspeellijsten kunt maken. Behalve deze functies heeft de LG Viper ook een ingebouwde WiFi-ontvanger, zodat je gemakkelijk kunt surfen op het internet, of je social media updaten.

Belangrijkste eigenschappen van de LG Viper T565

  • 3 megapixel camera voor foto's en video's
  • MP3-speler
  • WiFi ingebouwd: makkelijk het internet op!
  • Apps voor sociale netwerken (Facebook, Twitter, MSN) ingebouwd

De LG T565 Viper is een compacte, betaalbare telefoon met een hoop functies. Daarmee springt dit toestel zeker in het oog vergeleken met andere telefoons uit de T-serie van LG, zoals bijvoorbeeld de LG T500 of de LG T315. De LG Viper beschikt namelijk over een goede 3.2-megapixel camera met digitale zoom. Daarnaast heeft de Viper WiFi mogelijkheden, waardoor je de gemaakte foto's kunt delen met je vrienden op de geïntegreerde Facebook-versie. Behalve de camera en het internet heeft dit toestel ook nog een MP3-speler en FM-radio zodat je je telefoon razendsnel hebt omgebouwd tot muziekstation. Al met al krijg je veel terug voor het kleine bedrag dat je voor dit toestel betaalt.

 

LG T565 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG T565 review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG T565

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden