Vergelijk 3.498.403 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Stylus 2

Ontdek hier alles over de LG Stylus 2: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Stylus 2 accessoires.

Informatie over de LG Stylus 2

De LG Stylus 2 is een smartphone met een stylus en flink 5,7 inch scherm. Behalve de stylus en het bovengemiddeld grote scherm valt het toestel in het middensegment. Het scherm heeft een 720p HD-resolutie en de Stylus 2 loopt op Android 6.0 Marshmallow. De hardware bestaat verder uit een 1,2 GHz quad-core processor, 1,5 GB werkgeheugen en 16 GB aan opslaggeheugen. De camera op de achterkant van de Stylus 2 schiet foto's met een resolutie van 13 megapixel, terwijl de selfiecamera over 8 megapixel beschikt.

De LG Stylus 2 is de spiritueel opvolger van de een jaar eerder uitgebrachte LG G4 Stylus. Ook bij de Stylus 2 zijn er allerlei apps op de telefoon die het gebruik van de stylus moeten vergemakkelijken. Zo is er een app die alarm slaat als je de Stylus 2 meeneemt zonder dat de stylus erin zit. Ook is er een speciaal notitieprogramma dat je kan laten openen op het moment dat je de stylus uit de telefoon haalt.

Belangrijkste LG Stylus 2 specificaties

  • 5,7 inch groot scherm met 720 bij 1280 pixels
  • 13 megapixel camera achterop, selfiecamera met 8 megapixel
  • Loopt op Android 6.0 Marshmallow met LG-skin
  • Voorzien van handige stylus en diverse apps
  • 1,2 GHz quad-core processor met 1,5 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslaggeheugen, uit te breiden met microSD

Pluspunten van de LG Stylus 2

Het grootste pluspunt van de LG Stylus 2 is natuurlijk de aanwezigheid van een stylus. Niet veel smartphones hebben dat en als ze het al hebben, zitten ze vaak in een veel hogere prijscategorie. Dat is met de LG Stylus 2 zeker niet het geval, want hier krijg je de stylus bij een toestel uit het middensegment. LG heeft de software ook niet ongemoeid gelaten, want er zijn een boel pen-gerelateerde apps meegeleverd die de productiviteit op de Stylus 2 moeten vergroten.

Een ander pluspunt van de Stylus 2 is het schermformaat. Op een 5,7 inch scherm heb je altijd veel overzicht. Met een stylus werkt het natuurlijk ook een stuk fijner als je de ruimte hebt. Zo is het lezen van een email en er tegelijkertijd een antwoord onder schrijven een stuk eenvoudiger op dit scherm. Ook het bekijken van video's is een waar genot en hoewel de resolutie niet heel geweldig is, maakt het formaat veel goed.

Naast de eerder genoemde pluspunten heeft de Stylus 2 nog een voordeel: de ingebouwde DAB+-ontvanger. DAB+ is de opvolger van FM-radio en zorgt voor een verbeterde geluidskwaliteit doordat het inkomende signaal digitaal is. Steeds meer smartphones zullen ondersteuning voor deze techniek in gaan bouwen, maar LG heeft de Stylus 2 nu al voorzien van een geschikte ontvanger. Ideaal dus voor radiofanaten.

Minpunten van de LG Stylus 2

Multitasken, daar lijkt de Stylus 2 voor gemaakt. Met zijn grote scherm, handige stylus en vlotte processor zou dat allemaal geen probleem moeten zijn. Het is dan ook jammer dat LG ervoor heeft gekozen dit toestel met maar 1,5 GB aan werkgeheugen uit te rusten. Dat had van ons gerust het dubbele mogen zijn, om soepel multitasken te garanderen.

LG Stylus 2 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Stylus 2 review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Stylus 2

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden