Vergelijk 2.246.513 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus Vu

Ontdek hier alles over de LG Optimus Vu (P895): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De LG Optimus Vu is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG Optimus Vu

De LG Optimus Vu is een Android 4.0 Ice Cream Sandwich smartphone met een scherm van maar liefst 5 inch. Daarmee is het net als de de Samsung Galaxy Note een toestel dat eigenlijk een beetje tussen een smartphone en een tablet in zit. Waar de Galaxy Note echter een wat smaller, langerekter scherm heeft, is de Optimus Vu een stuk breder. Door die unieke dimensies heb je nog meer ruimte om notities te maken op de LG Optimus Vu. Speciaal voor de Europese markt heeft LG de Optimus Vu daarnaast voorzien van een zeer krachtige 1,5 GHz quad-core processor, waardoor je ervan verzekerd bent dat alles soepel loopt.

Belangrijkse specificaties LG Optimus Vu

  • Breed 5 inch touchscreen met resolutie van 768x1028 pixels
  • Zeer krachtige 1,5 GHz quad-core processor
  • 8 megapixel camera achterop, 1,3 megapixel camera voorop
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Voor wie is de LG Optimus Vu?

De LG Optimus Vu is een ideale smartphone voor mensen die niet alleen bellen en berichtjes sturen. Dankzij het grote 5-inch touchscreen is dit toestel namelijk uitermate geschikt om mee te browsen, je sociale media op te checken en al je favoriete app's op te draaien. Dat gaat nu eenmaal makkelijker op een groot scherm. Verder ben je van de meeste luxe voorzien dankzij de 1,5 GHz quad-core processor, 8-megapixelcamera en Android 4.0

Pluspunten van de LG Optimus Vu

Het grootste pluspunt van de Optimus Vu, en ook de onderscheidende factor ten opzichte van andere smartphones, is het scherm. Het 5-inch IPS scherm met een resolutie van 1024 x 768 pixels is groot, en daarmee erg handig voor het maken van notities en het browsen op internet. Met de meegeleverde stylus maak je eenvoudig aantekeningen, en door de 4:3 beeldverhouding is het scherm vooral breed in plaats van smal en langer. 

Verder zit je met de hardware ook goed als je de Optimus Vu aanschaft. Een 1,5 GHZ quad-core processor samen met Android 4.0 en 1GB aan werkgeheugen maakt multitasken simpel en haperingen zul je niet gauw meer tegenkomen. Met de 8-megapixelcamera maak je scherpe foto's, en als je wil videochatten kan dat ook in prima kwaliteit dankzij de 1.3-megapixelcamera aan de voorzijde van het toestel.

Minpunten van de LG Optimus Vu

Sommige mensen zullen de Optimus Vu aanschaffen vanwege het grote scherm. Toch zal dat voor anderen juist een punt zijn om deze smartphone niet te kopen. Het scherm is namelijk wel érg groot. Daarom is het goed om na te gaan of je wel op zo'n formaat zit te wachten, want de Optimus Vu zal niet makkelijk in je broekzak passen.

LG Optimus Vu reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus Vu review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus Vu

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden