Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus Sol

Ontdek hier alles over de LG Optimus Sol (E730): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Optimus Sol accessoires.

Informatie over de LG Optimus Sol

De LG Optimus Sol is een smartphone die vooral opvalt vanwege zijn extreme heldere 'Ultra-AMOLED' scherm. Zelfs met de meest felle zon moet het scherm nog steeds goed bruikbaar zijn. Bij de meeste smartphones is dit niet zo. Verder heeft de krachtige telefoon een lange batterijtijd en twee camera's en is het gebruiksvriendelijke Android 2.3 Gingerbread het besturingssysteem. De zeer complete Sol is met een dikte van 9.8 millimeter ook een van de dunste toestellen op de markt.

LG Optimus SolVoor wie is de LG Optimus Sol?

Als je het vervelend vindt dat je je smartphone zo moeilijk buiten kan gebruiken, dan is de Optimus Sol een mooie oplossing. Het 3.8 inch scherm is niet alleen van hoge kwaliteit, het is ook nog eens goed te gebruiken onder de felle zon.

Pluspunten van de LG Optimus Sol

Weer dat scherm, dat natuurlijk het centrale punt van deze smartphone is. Andere toestellen bieden simpelweg geen schermen die 'zonproof' zijn, dus daar onderscheidt de Sol zich echt op. Verder is het toestel gewoon vrij compleet, met een prima camera, een besturingssysteem met een ontelbaar aantal apps, snel internet en een krachtige processor.

Minpunten van de LG Optimus Sol

Overall is de Sol een erg goede smartphone, maar dat houdt in dat het toestel nergens extreem in uitblinkt; het is een toestel in het middensegment. Niet extreem duur dus, maar daarom zijn er wel telefoons met betere camera's en processor met een hogere kloksnelheid, zoals de Optimus 2X Speed.

LG Optimus Sol reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus Sol review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus Sol

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden