Vergelijk 2.680.207 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus Pro

Ontdek hier alles over de LG Optimus Pro (C660): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Optimus Pro accessoires.

Informatie over de LG Optimus Pro

De Optimus Pro is LG's eerste smartphone met een fysiek QWERTY-toetsenbord onder een (2,8 inch) touchscreen. Daarmee is de telefoon vooral bedoeld voor zakelijke types die makkelijk mailtjes willen typen aan hun baas, maar ook voor mensen die vaak SMSen en chatten met vrienden op hun smartphone is de Pro wellicht een goede keuze.

Android 2.3 Gingerbread: Facebook, Twitter, en vele andere apps

LG  Optimus ProDe LG Optimus Pro loopt op de nieuwste versie van Android: 2.3 Gingerbread. Dat betekent dat je kunt rekenen op duizenden apps die je gratis of tegen betaling kunt downloaden in de Android Market. Van social network-apps voor sites als Facebook en Twitter, tot chat-apps als WhatsApp en Ping, of gewoon games als Angry Birds: op de Android Market kun je het allemaal gratis vinden.

Ook beschikt de Pro over een robuuste internetbrowser, zodat surfen op het internet snel en soepeltjes verloopt. Verder zijn er applicaties van Google ingebouwd, zoals Google Maps en Google Docs, zodat je respectievelijk overal je weg kunt vinden, en overal toegang hebt tot je eigen documenten en presentaties.

De 800 MHz Qualcomm processor zorgt ervoor dat, ook als je meerdere applicaties tegelijkertijd open hebt staan, de Optimus Pro gewoon zonder gestotter blijft lopen. Daarnaast beschikt de Pro over ondersteuning voor Bluetooth, 3G en WiFi zodat je eigenlijk overal wel verbinding kunt maken met het internet of iemand anders.

LG Optimus Pro reviews

Onze bezoekers geven de LG Optimus Pro een gemiddelde beoordeling van 2.
Bekijk LG Optimus Pro reviews of schrijf zelf een review.

(december 2012)

Pluspunten:

Beeldkwaliteit

Minpunten:

Je kan niks op de sd kaart zetten.
Het interne geheugen zit gelijk vol.
Te weinig dus
Alle foto,s kunnen niet verplaatst worden naar sd.
Ik baal hiervan
Dit toestel heb ik gekocht van mijn spaarcenten n hij is niet goedkoop.
Als ik dit had geweten had ik hem niet gekocht
Wel n ander model maarwel van lg
Baaaaaalen

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus Pro

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden