Vergelijk 2.388.015 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus One P500

Ontdek hier alles over de LG Optimus One P500: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Optimus One P500 accessoires.

Informatie over de LG Optimus One P500

De LG Optimus One is een zeer interessante telefoon voor een zeer aantrekkelijke prijs. Het toestel ziet er strak en stijlvol uit, maar weet vooral te overtuigen met zijn specificaties. Als eerste kunnen we melden dat de LG Optimus One op Android 2.2 draait, het allernieuwste en zeer goed ontvangen besturingssysteem van Google. De aanwezigheid van razendsnel internet, een 600 MHz processor en een 3.2 inch touchscreen zijn daarnaast ook meer dan noemenswaardig.

Optimus OneGebruik

Een toestel uitbrengen met Android 2.2 is natuurlijk een goede zet van LG. Met dit besturingssysteem is de LG Optimus One verzekerd van een soepele en snelle werking en worden automatisch een aantal handige programma's bijgeleverd, zoals Google Maps, Google Talk en speciale integratie voor Gmail en YouTube. Android 2.2 wordt bovendien ondersteund door een krachtige 600 MHz processor.

Internet

De LG Optimus One beschikt dankzij UMTS, HSDPA en HSUPA over razendsnel 3G-internet. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van draadloze netwerken in de omgeving, aangezien WiFi ondersteund wordt. Sociale netwerken als Facebook en Twitter zijn standaard geïntegreerd, zodat standaard alle updates zichtbaar zijn en je ze snel kan bekijken.

Overige eigenschappen

De LG Optimus One beschikt over allerlei handige verbindingen, zoals Bluetooth, USB en GPS. Uiteraard zijn mp3-tjes ook af te spelen en kun je ook video's bekijken op het 3.2 inch grote touchscreen. Het interne geheugen van 170 MB is uitbreidbaar tot 32 GB, met de bekende microSD-kaart. Een klein minpuntje aan het toestel is de camera, die over slechts 3.2 megapixels beschikt. Maar dat is het lot van een goed geprijsde telefoon; er moeten ergens concessies worden gedaan.

De LG Optimus One is kortom een strak uitziende smartphone, voor een zeer mooie prijs. Voor niet veel geld beschik je namelijk over het allernieuwste besturingssysteem Android 2.2 en razendsnel internet. Erg interessant dus!

LG Optimus One P500 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus One P500 review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus One P500

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden