Vergelijk 2.388.012 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus Net

Ontdek hier alles over de LG Optimus Net (P690): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Optimus Net accessoires.

Informatie over de LG Optimus Net

De LG Optimus Net is de opvolger van de zeer populaire Optimus One. Net als de One hebben we hier te maken met een goedkope, maar toch behoorlijk capabele Android smartphone. Ten opzichte van zijn voorganger heeft de Net een betere processor gekregen, en een nieuwere versie van Android.

Besluit je een LG Optimus Net P690 te kopen, dan haal je voor relatief weinig geld een prima smartphone met Android in huis. Met een 3,2 inch touchscreen, een 800 MHz processor, en een 3 megapixel camera kun je met de Optimus Net alle kanten op.

LG Optimus NetAndroid 2.3: WhatsApp, Facebook, Twitter en meer

De Optimus Net loopt op de nieuwste versie van Google's Android besturingssysteem, 2.3 Gingerbread. Doordat er een 800 MHz processor ingebouwd zit kun je er daarnaast op rekenen dat de duizenden Android-apps die je kunt downloaden probleemloos zullen lopen.

Download bijvoorbeeld de gratis Facebook- of Twitter-apps, zodat je je vrienden in de gaten kunt houden, en overal je statusupdates kunt posten. Of download WhatsApp, en stuur gratis berichtjes naar je vrienden. Ook zijn handige applicaties als Google Maps, YouTube, en GMail al ingebouwd, zodat je Google's handigste diensten altijd binnen handbereik hebt.

Camera & Muziek

Achterop de Optimus Net vind je een camera van 3,2 megapixel, waarmee je zowel foto's als video's kunt maken. Doordat ondersteuning voor WiFi, 3G en Bluetooth ingebouwd zijn kun je je zelfgemaakte media vervolgens makkelijk doorsturen, of direct uploaden naar sites als Youtube.

Vanzelfsprekend kun je de Net ook gebruiken om muziek te luisteren. Deze LG smartphone ondersteunt verschillende muziekformaten, waaronder MP3 en AAC, en dus kun je je muziekcollectie overal mee naar toe nemen. Er is 512 MB aan geheugen in deze telefoon te vinden die je helemaal vol kunt laden met je eigen bestanden, en als dat nog niet genoeg is, is dat uit te breiden met een microSD-kaart tot maximaal 32 GB.

LG Optimus Net reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus Net review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus Net

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden