Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L9 II

Ontdek hier alles over de LG Optimus L9 II (D605): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De LG Optimus L9 II is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG Optimus L9 II

De LG Optimus L9 II is een Android smartphone met een 4,7 inch scherm. Deze middenklasser heeft een vriendelijk prijskaartje en is ideaal voor mensen die niet veel geld uit willen geven aan een nieuwe smartphone. De telefoon is de opvolger van de LG Optimus L9 en is voorzien van een 1,4 GHz dual-core processor, 8 megapixelcamera en Android 4.1.

Belangrijkste LG Optimus L9 II specificaties

  • HD-scherm van 4,7 inch (720x1280 pixels)
  • 1,4 GHz dual-core processor met 1GB RAM
  • 8 megapixelcamera achterop voor leuke kiekjes
  • Draait op Android 4,1 met apps als Gmail, Maps en Google Now
  • 8 GB opslagruimte; uitbreidbaar met microSD-kaart

Voor wie is de LG Optimus L9 II?

De Optimus L-serie van LG zijn goede smartphones voor een vriendelijk prijsje. De LG Optimus L9 II is de topper van de vier. Daaronder komen de LG Optimus L7 II, LG Optimus L5 II en de LG Optimus L3 II.

De smartphone heeft een lekker groot scherm en is met zijn dual-core processor krachtig genoeg voor apps als Facebook en WhatsApp. Maar ook een video bekijken of spelletje spelen gaat zonder problemen. Ben je op zoek naar een goedkope en veelzijdige telefoon? Dan is de LG Optimus L9 II zeker het overwegen waard.

Pluspunten van de LG Optimus L9 II

Zoals we hierboven al even noemden, heeft de Optimus L9 II een lekker groot scherm. Dit is ideaal voor het tikken van e-mails en berichten (groter toetsenbord!), bekijken van video's, webpagina's bekijken en gamen. Het HD-scherm van 720x1280 pixels is daarnaast lekker scherm en goed af te lezen.

De LG Optimus L9 II draait op Android 4.1 (Jelly Bean). Dit is een van de nieuwste versies van Google's besturingssysteem. Een Android-smartphone betekent automatisch een toestel dat voorzien is van vele features. Daarbij valt te denken aan Gmail, Google Maps, de app-store Google Play en Google Now. Die laatste is je persoonlijke asisstent en voorziet je van allerhande nuttige informatie.

Minpunten van de LG Optimus L9 II

Het is altijd jammer wanneer fabrikanten weinig opslagruimte in een toestel implementeren. Deze gaat namelijk sneller op dan dat je denkt. We vinden 8 GB dan ook aan de krappe kant. Gelukkig heeft LG er wel aan gedacht om een sd-kaart-sleuf erin te bouwen. Hierdoor kun je je geheugen flink uitbreiden en je mediabestanden daarop zetten.

LG Optimus L9 II reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus L9 II review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus L9 II

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden