Vergelijk 2.456.932 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L9

Ontdek hier alles over de LG Optimus L9 (P760): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(10 reviews )
De LG Optimus L9 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG Optimus L9

De LG Optimus L9 (P760) is de grootste broer in de stijlvolle LG Optimus L-serie. De Optimus L9 is groter en krachtiger dan de LG Optimus L3, Optimus L5, en de Optimus L7. Met de LG Optimus L9 voorziet LG je eigenlijk van alles wat je van een goede smartphone zou verwachten, van een lekker groot scherm tot een krachtige processor. Inmiddels is ook de opvolger van de Optimus L9 aangekondigd: de LG Optimus L9 II.

Belangrijkste kenmerken van de LG Optimus L9

  • 4,7 inch IPS-touchscreen
  • 5 megapixelcamera achterop, VGA-camera voorop
  • Krachtige 1 GHz dual-core processor
  • 4GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-kaart
  • Loopt op Android 4.0; update naar Android 4.1 beschikbaar

Voor wie is de LG Optimus L9?

Ben je op zoek naar een stijlvolle smartphone die stiekem ook een beetje een krachtpatser is, maar ben je niet bereid daar teveel geld aan uit te geven? Dan is de LG Optimus L9 dé telefoon voor jou. Deze smartphone heeft een flink 4,7 inch touchscreen dat ideaal is voor internetten, social media en filmpjes kijken. En met de 5 megapixelcamera maak je superleuke foto dankzij de handige Cheese-functie.

Pluspunten van de LG Optimus L9

De LG Optimus L9 beschikt over een aantal behoorlijk indrukwekkende onderdelen. Het meest prominente aspect van deze smartphone is het vrij grote 4,7 inch IPS-touchscreen. Met IPS ben je ervan verzekerd dat het touchscreen zelfs in de volle zon nog goed af te lezen valt. Ook de 1 GHz dual-core processor van de Optimus L9 is indrukwekkend: meer dan krachtig genoeg om er zeker van te zijn dat je apps snel opstarten.

LG Optimus L9

Standaard krijg je bij de LG Optimus L9 een aantal erg handige apps meegeleverd: Quick Memo, Voice Shutter, Scan Translator en My Style Keypad. Met Quick Memo kun je schermafbeeldingen maken, er notities op zetten, en die gemakkelijk delen met vrienden. Met Voice Shutter maakt de Optimus L9 foto's bij een stemcommando zoals 'Cheeeeese!' Met Scan Translator kun je foto's maken van teksten en vertaalt de Optimus L9 ze voor je. My Style Keypad biedt tot slot een toetsenbord dat zich volledig aan jouw typgedrag aanpast. Ben je linkshandig of rechtshandig, typ je met één of twee handen, My Style Keypad biedt je het meest ideale toetsenbord voor jou aan.

Minpunten van de LG Optimus L9

De interne opslagruimte van de LG Optimus L9 is wat aan de lage kant: slechts 4 GB. Wil je vooral apps kwijt op de Optimus L9 dan zul je aan die 4 GB waarschijnlijk wel genoeg hebben, maar gebruik je je telefoon ook als MP3-speler dan heb je al gauw meer ruimte nodig. Gelukkig is de interne opslagruimte uitbreidbaar. Je kunt een microSD-kaart van maximaal 32GB kwijt in de Optimus L9. Die zijn vrij goedkoop tegenwoordig, en zo heb je alsnog méér dan genoeg ruimte voor al je favoriete muziek, video's en apps.

LG Optimus L9 reviews

Onze bezoekers geven de LG Optimus L9 een gemiddelde beoordeling van 7,3.
Bekijk LG Optimus L9 reviews of schrijf zelf een review.

GSMinfo.nl review (november 2012) door
De LG Optimus L9 is het nieuwste vlaggenschip in de L-serie van LG. Het is tevens een van de krachtigste telefoons die LG te bieden heeft. De vraag is, of de L9 zijn rol als snelste LG-telefoon met glans vervult. LG Optimus L9 review
(maart 2015)

Pluspunten:

Reageert net zo snel als andere (duurdere) telefoons.

Minpunten:

Interne opslag inderdaad wat aan de lage kant.
Valt na verloop van tijd (heb hem nu 2 jaar) steeds vaker zonder enige aanleiding uit.
(december 2014)

Pluspunten:

super telefoon niet moeilijk in gebruik en Rina Veer het SD kaartje gaat onder je simkaart erin

Minpunten:

geen minpunten

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus L9

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden