Vergelijk 2.401.927 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L5

Ontdek hier alles over de LG Optimus L5 (E610): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(20 reviews )
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Optimus L5 accessoires.

Informatie over de LG Optimus L5

De LG Optimus L5 is de middelste in de LG Optimus L-serie, naast de Optimus L3 en de Optimus L7. Het toestel maakt deel uit van de L-style serie, die het zwaartepunt legt op design. Daarnaast verliest LG de betaalbaarheid niet uit het oog, zodat goed uitziende telefoons uit de L-serie niet de hoofdprijs kosten. De L5 heeft een 800 MHz processor die ervoor zorgt dat Android Ice Cream Sandwich op het toestel draait. Een 5 megapixel camera zorgt voor het beeldmateriaal. De L5 is geen toptoestel, maar biedt een mooi design voor een acceptabele prijs.

Belangrijkste eigenschappen van de Optimus L5:

  • 4 inch scherm met 320 bij 480 pixels
  • 5 megapixel camera
  • 800 MHz processor
  • Android Ice Cream Sandwich

Voor wie is de LG Optimus L5?

LG Optimus L5 L-Style L-serieDe L5 is een toestel voor mensen die een strakke, zakelijke telefoon willen. De meeste aandacht is uitgegaan naar het ontwerp van de telefoon, en dat zie je er aan af. Het simpele, vierkante design laat duidelijk zien dat dit toestel deel uitmaakt van de L-Style serie. Behalve uiterlijk is er ook aan de binnenkant gesleuteld. Zo loopt het toestel op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dat bevordert niet alleen het gebruiksgemak maar maakt de telefoon ook toekomstbestendig. Heb je dus een telefoon nodig die er goed uitziet, langer dan een jaar mee kan en voorzien is van een actueel besturingssysteem? De L5 is dan een niet te missen kandidaat.

Pluspunten van de LG Optimus L5

Zoals gezegd, voor een mid-range toestel ziet het er toch erg goed uit. LG focust ook op uiterlijk met dit toestel, maar het is niet alleen schone schijn. De metalen accenten zorgen ervoor dat de telefoon ook stevig aanvoelt.

Een ander groot pluspunt is dat je met de L5 voor een voordelige prijs Ice Cream Sandwich in huis haalt. Met dit besturingssysteem ben je in ieder geval het komende jaar up-to-date. Dat is ook wat waard.

Minpunten van de LG Optimus L5

Het scherm van de LG Optimus L5 is niet van erg hoge kwaliteit. De grootte is wel redelijk: 4 inch, maar de resolutie van 320 bij 480 pixelsstelt wat teleur. Met zo'n formaat scherm is het aantal pixels per inch namelijk wel erg beperkt, wat betekent dat het beeld niet echt scherp is. Behalve dit kleine minpunt is het een degelijk mid-range toestel met een mooi afgewerkt uiterlijk.

LG Optimus L5 reviews

Onze bezoekers geven de LG Optimus L5 een gemiddelde beoordeling van 6,2.
Bekijk LG Optimus L5 reviews of schrijf zelf een review.

(augustus 2016)

Pluspunten:

Kan tegen een stootje.
Prima telefoon, zolang je er alleen mee belt, whatsappt, sms't.

Minpunten:

Na een jaar tot 2 jaar liep de tijd vast, waardoor mijn wekker ook niet meer afging. Moest hiervoor mijn mobiel resetten zodat hij het weer normaal deed.
Sommige apps update hij niet meer, omdat hij zo oud is.
(juli 2016)

Pluspunten:

Goed formaat, weegt niet veel, en kan tegen een stootje

Minpunten:

Ik ben aangewezen op deze telefoon voor dagelijks gebruik tijdens voor mijn werk.
Hij is ontzettend traag en de batterij gaat maar kort mee (moet een accu pack meenemen om niet zonder stroom te komen te zitten!)

Ook duurt het opstarten erg lang door het scannen vande media bestanden.
Soms heb ik de neiging om hem helemaal aan gruzelementen te gooien, maar ja, dan heb ik geen telefoon meer.
Het gevoel zal vast herkent worden

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus L5

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden