Vergelijk 2.686.736 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L4 II

Ontdek hier alles over de LG Optimus L4 II (E440): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(5 reviews )
De LG Optimus L4 II is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG Optimus L4 II

De LG Optimus L4 II is een goedkope smartphone die veel gemak voor weinig geld biedt. Deze budgettopper is voorzien van alles wat je van een smartphone zou verwachten. Met de LG Optimus L4 II ben je voorzien van een toestel met een 3,8 inch touchscreen, een prima camera, en een processor die ervoor zorgt dat alles soepel loopt. Ook heb je via Android's Google Play Store toegang tot meer dan een half miljoen apps. Dit toestel komt uit dezelfde serie als de LG Optimus L3 II, de Optimus L5 II, en de Optimus L7 II.

Belangrijkste kenmerken van de LG Optimus L4 II

  • 3,8 inch IPS-touchscreen met resolutie van 320x480 pixels
  • Voorzien van 3 megapixel camera achterop
  • 4GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-kaarten
  • Loopt op Android 4.1 Jelly Bean
  • Unieke extra features zoals Smart LED en Cheese Shutter

LG Optimus L4 II

Voor wie is de LG Optimus L4 II?

De LG Optimus L4 II is gericht op consumenten die prijsbewust een telefoon kiezen. Want de L4 II is bepaald geen duur toestel, maar is wel voorzien van alle gemakken van een moderne smartphone. Zeker, het gaat allemaal wat minder snel dan bij de topmodellen, maar daar krijg je een stuk vollere portemonnee voor terug. Het is ook geen toestel zonder toeters en bellen, want een aantal leuke features zoals Cheese Shutter en Smart LED zijn naar dit toestel doorgesijpeld van de hogere regionen, waar ze werden geïntroduceerd.

Pluspunten van de LG Optimus L4 II

De LG Optimus L4 II heeft als voornaamste pluspunt natuurlijk zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het scherpe prijskaartje zet alles in het juiste perspectief. Want de L4 II is geen toptoestel. Het valt in de middenmoot, met zijn 3.8 inch scherm en 1 GHz processor. De prijs maakt het echter een bijzonder goede deal, want met een 3.8 inch scherm en een 1 GHz processor kan je natuurlijk nog steeds een boel meer dan met een Nokia uit 1999.

Een ander voordeel van de L4 II is dat het toestel is uitgerust met Android 4.2 Jelly Bean. Deze versie van Android zorgt ervoor dat de LG ondanks zijn wat gemiddelde processor toch zeer vloeiend door de menu's schiet en snel aanvoelt. Ook draaien vrijwel alle apps op deze versie van Android, wat een enorme keuze aan software via de Google Play Store oplevert. Zoveel toegevoegde functionaliteit, en dat allemaal voor geen enkele meerprijs.

Minpunten van de LG Optimus L4 II

Een minpunt is de camera, die met 3 megapixel nogal onder de maat is. Dat hebben we, ook in deze prijscategorie, wel eens beter gezien. 5 megapixel levert al gelijk een stuk betere foto's op, en de meerprijs is te verwaarlozen. Iets te ver doorgeschoten in de bezuinigingsdrang wat ons betreft dus, maar voor gebruikers die nooit foto's maken met hun telefoon geen enkel probleem natuurlijk.

LG Optimus L4 II reviews

Onze bezoekers geven de LG Optimus L4 II een gemiddelde beoordeling van 6.
Bekijk LG Optimus L4 II reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2015)

Pluspunten:

Het is een goede vlotte telefoon die niet snel vastloopt.

Minpunten:

Ten eerste heb ik er best wat last van dat deze telefoon geen frontcamera heeft... Ook is het jammer dat er maar 4GB opslag is, ik heb er al een MicroSD inzitten maar dan nog kom je met 4GB niet toe...
(juli 2014)

Pluspunten:

Batterijduur: bij niet al te gek gebruik eens in de 4/5 dagen opladen.
Lekker vlot, nooit vastgelopen afgelopen half jaar

Minpunten:

Camera had 5mP mogen zijn

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus L4 II

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden