Vergelijk 3.064.782 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L3 Dual Sim

Ontdek hier alles over de LG Optimus L3 Dual Sim (E405): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
(2 reviews )
De LG Optimus L3 Dual Sim is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG Optimus L3 Dual Sim

De LG Optimus L3 Dual Sim is, zoals de naam al zegt, de dual-sim versie van de LG Optimus L3. Deze stijlvolle smartphone heeft een 3.15-megapixelcamera, social-media integratie en uiteraard de mogelijkheid om twee simkaarten in één toestel te stoppen. Het geheel loopt op Android 2.3 Gingerbread, een 800 mHz single-core processor met 384MB werkgeheugen. Het voordeel van dual-sim is dat je niet met twee toestellen hoeft te zeulen wanneer je twee simkaarten gebruikt. Je kunt met dit toestel eenvoudig je werk en privé gescheiden houden, op dezelfde telefoon.

Optimus L3 Dual

Belangrijkste eigenschappen

  • Dual-sim: twee simkaarten in één toestel
  • 3.15-megapixelcamera
  • Android 2.3 Gingerbread
  • 3.2 inch TFT-scherm

Voor wie is de LG Optimus L3 Dual-Sim?

De LG Optimus L3 Dual-Sim is een toestel voor mensen die graag twee simkaarten gebruiken, maar liever niet met twee toestellen rondlopen. Dankzij de dual-sim mogelijkheid kun je dus gemakkelijk je werk- en privételefoon gescheiden houden, op hetzelfde toestel. Verder heb je een gewone Android-smartphone in handen, waarmee je kunt WhatsAppen, Twitteren en nog veel meer.

Pluspunten van de LG Optimus L3 Dual-Sim

De mogelijkheid om twee simkaarten in één toestel te gebruiken is uiteraard een pluspunt aan dit toestel, en daarom ook de voornaamste reden waarom je deze smartphone zou moeten kopen. Met de meest rechtse knop kun je switchen tussen de twee simkaarten. De Optimus L3 is namelijk een Dual-Sim stand-by model. Dat betekent dat de telefoon maar één netwerk tegelijkertijd kan gebruiken. Wanneer je dus op je 'thuis-simkaart' zit, kan je pas op de 'werk-simkaart' wanneer je hebt gewisseld. Dat kan zoals gezegd met de meeste rechtse knop van de vier.

Minpunten van de LG Optimus L3 Dual-Sim

Behalve de dual-sim functie is de Optimus L3 niet erg indrukwekkend qua specificaties. Alle benodigdheden voor een smartphone zijn aanwezig, maar lopen toch wel achter op de concurrentie. Een 800 mHz single-core processor met 384MB werkgeheugen zal toch voor wat gehaper en daarnaast is een 3.15-megapixelcamera niet erg spetterend, maar wel genoeg om duidelijke foto's te maken. Vind je dat niet erg? Dan is de LG Optimus L3 Dual-Sim misschien wel wat voor jou.

LG Optimus L3 Dual Sim reviews

Onze bezoekers geven de LG Optimus L3 Dual Sim een gemiddelde beoordeling van 8.
Bekijk LG Optimus L3 Dual Sim reviews of schrijf zelf een review.

(december 2012)

Pluspunten:

Lage prijs
Geweldige batterij voor zo'n smartphone
Erg eenvoudig te bedienen
Uitstekende intro voor Android en smartphones
Perfect als je dual sim Android wil zonder teveel toeters en bellen

Minpunten:

Vrij lage schermresolutie
Camera is alleen goed bij basisfoto's
Geen memorycard of headphone meegeleverd, alleen het toestel en oplader.
(december 2012)

Pluspunten:

Telefoon ziet er erg goed uit. Lichtgewicht. Scherm werkt soepel. Processor ook snel genoeg. SDkaart-slot tot 32gb.

Minpunten:

Accu moet je elke dag wel opladen, zoals bij alle smartphones eigenlijk. Slaat wel automatisch apps intern op, kan gebeuren dat het geheugen vol is. Dit moet je met een externe app oplossen door de apps te verplaatsen.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus L3 Dual Sim

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden