Vergelijk 2.030.671 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus Hub

Ontdek hier alles over de LG Optimus Hub (E510): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De LG Optimus Hub is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG Optimus Hub

LG Optimus Hub is een Android-smartphone die wordt gezien als de opvolger van de LG Optimus One P500. Door de sympathieke prijs wordt het toestel in het middensegment geplaatst, maar het beschikt desalniettemin over een mooi rijtje eigenschappen. De Optimus Hub draait op Android 2.3.4 Gingerbread, heeft een 800 MHz processor, een 5 megapixel camera, 3G-internet en Wifi.

LG Optimus HubVoor wie is de LG Optimus Hub?

De LG Optimus Hub is bij uitstek geschikt voor mensen die een allround smartphone willen, maar er niet veel voor willen betalen. Het toestel beschikt over alle eigenschappen die je van een smartphone mag verwachten, waaronder snel internet en een applicatiemarkt, maar niet voor de hoofdprijs. Een vergelijkbaar toestel is de Samsung Galaxy Ace.

Pluspunten van de LG Optimus Hub

Het grootste pluspunt is de eerder genoemde allroundheid. Je kan snel internetten via 3G of een WiFi-connectie, je kan prima foto's maken met de 5 megapixel camera, je kan je locatie bepalen via GPS en je kan honderdduizenden applicaties downloaden in de Android Market. De LG Optimus Hub is dus gewoon een erg goede smartphone.

Minpunten van de LG Optimus Hub

Als de Optimus Hub dan over alle eigenschappen beschikt die nodig hebt, waarom is het dan toch een 'mid-range'-smartphone? Omdat de resolutie van het scherm gemiddeld hoog is: hoe hoger de resolutie, hoe scherper en helderder het beeld is. En omdat de 800 MHz processor een stukje minder krachtiger is dan die van de echte toptoestellen. Het laden van applicaties gaat daardoor niet zo snel als bij bijvoorbeeld de LG Optimus 2X Speed. Maar dat is dan ook duidelijk terug te zien in de prijs.

LG Optimus Hub reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus Hub review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus Hub

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden