Vergelijk 2.401.927 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus 7.5

Ontdek hier alles over de LG Optimus 7.5: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Deze telefoon is niet langer te koop. Er zijn nog wel LG Optimus 7.5 accessoires.

Informatie over de LG Optimus 7.5

De LG Optimus 7.5 is een geüpgrade versie van de LG Optimus 7. De smartphone ontleent zijn naam aan het besturingssysteem, Windows Phone 7.5 Mango. Hoewel de technische specificaties van de telefoon hetzelfde zijn, komt de Optimus 7.5 met een geheel vernieuwd Nederlands besturingssysteem. Nieuw is onder andere de omschakeling binnen een conversatie tussen SMS, Facebook, Twitter en Windows Live Messenger.

LG Optimus 7.5Belangrijkste kenmerken

  • Windows Phone 7.5 Mango
  • 3.8 inch touchscreen: resolutie van 480 bij 800 pixels
  • 1.0 GHz Qualcomm Processor
  • 5 megapixel camera met digitale zoom en flits

Voor wie is de Optimus 7.5?

Iedereen die al van plan was een Optimus 7 te gaan halen, zou sowieso moeten overwegen voor de 7.5 te gaan. De Optimus biedt een compleet pakket dat voor de gemiddelde gebruiker zeker het overwegen waard is.

Pluspunten van de Optimus 7.5

De Optimus 7.5 mag dan wel veel op de Optimus 7 lijken, hij biedt wel degelijk meerwaarde. De ondersteuning voor de Nederlandse taal en de nieuwe functies van Mango zijn de belangrijkste vernieuwingen. 

Met Mango biedt de Optimus nu ondersteuning voor Xbox-Live. Daarnaast kan de gebruiker nu in conversaties wisselen tussen SMS, Facebook en Messenger-chat van Microsoft; alles wordt in hetzelfde scherm verzameld met verschillende kleurcodes. Daarbij ondersteunt Windows Phone Mango ook populaire applicaties als WhatsApp en Angry Birds.

Minpunten van de Optimus 7.5

Softwarematig mogen de verbeteringen dan evident zijn, op hardware-gebied is er niks veranderd. De Optimus beschikt nog steeds over de 1 GHz-processor. Bij de release was die wellicht baanbrekend snel, nu zijn er telefoons op de markt die betere prestaties leveren. De aanwezige opslagruimte van 16GB is nog steeds meer dan de gemiddelde telefoon, maar niet uitbreidbaar. Toch blijft de LG, dankzij het vernieuwde besturingssysteem, overeind in de huidige concurrerende markt.

 

LG Optimus 7.5 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus 7.5 review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus 7.5

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden