Vergelijk 2.522.640 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus 3D Max

Ontdek hier alles over de LG Optimus 3D Max (P720): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De LG Optimus 3D Max is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG Optimus 3D Max

De LG Optimus 3D Max is de opvolger van de Optimus 3D Speed, en legt de focus op 3D. Dat betekent dat je niet alleen filmpjes kan bekijken met het 3D-effect, maar je ook bijvoorbeeld Google Maps driedimensionaal kan ervaren. Het prettigste: je hebt er geen 3D-bril voor nodig. De 3D Max heeft nog meer te bieden, met een dual-core processor en twee camera's, zodat je zelfs foto's in 3D kan maken. LG wist het allemaal in een verbazingwekkend krappe behuizing te proppen, zodat je er ook zonder schaamte mee over straat kan. Het enige nadeel is dat de telefoon wordt geleverd met het relatief oude Android 2.3 Gingerbread. Gelukkig heeft LG toegezegd dat er snel na de release een update naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich zal volgen.

Belangrijkste kenmerken LG Optimus 3D Max

  • 3D-touchscreen: video's, foto's en apps in 3D!
  • Dubbele 5 megapixel camera achterop: maak je eigen 3D-foto's en -video's
  • 1.2 GHz dual-core processor
  • Loopt op Android: toegang tot duizenden apps met Google Play

Voor wie is de Optimus 3D Max?

De LG Optimus 3D Max is een smartphone met een gimmick: 3D. Zeer weinig andere telefoons ondersteunen 3D op zoveel vlakken als de Optimus 3D Max. Daarnaast zijn de andere specificaties van dit toestel ook aardig. Zo heeft dit toestel een dual-core processor die loopt op 1.2 GHz en intern geheugen dat je kan uitbreiden tot maar liefst 32 GB. Hou je van 3D-beelden en wil je daarnaast een degelijke, goed uitziende smartphone? Dan is het zeker aan te raden de LG Optimus 3D eens wat nader te bekijken.

Pluspunten van de Optimus 3D Max

LG Optimus 3D MaxEen groot pluspunt van de Optimus 3D Max is het feit dat ze een hoop nieuwe technologieën in zo'n dun jasje hebben kunnen stoppen. De 3D Max is 2 millimeter dunner dan zijn voorganger, de Optimus 3D Speed en komt daarmee op een dikte van 10 millimeter. Prima afmetingen als je ziet wat de 3D Max allemaal moet huisvesten.

Uiteraard is het 4.3 3D LCD-beeldscherm een mooie eigenschap. Door het grote oppervlak bekijk je gemakkelijk foto's, filmpjes en apps. Heb je geen last van dieptevrees? Dan is het 3D-scherm een prachtige aanwinst op dit toestel. 

Behalve het beeldscherm heeft de 3D Max prima specificaties onder de motorkap. Het geheel wordt draaiende gehouden door de 1.2 GHz dual-core processor, en het toestel heeft een werkgeheugen van 1GB. Dit is ruim voldoende om je (3D) programma's zonder haperingen te draaien. 

Minpunten van de Optimus 3D Max

Hoewel het toestel bijna geheel up-to-date is met de laatste trends, heeft LG toch één dingetje over het hoofd gezien. Het toestel is niet standaard uitgerust met Android 4.0 ICS, in tegenstelling tot de meeste andere nieuwe smartphones. LG belooft wel een update, maar je zult moeten beginnen met Android 2.3 Gingerbread.

Ben je op zoek naar een mooie smartphone en lijkt 3D je wel wat? Dan ben je bij de Optimus 3D Max aan het juiste adres!

LG Optimus 3D Max reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG Optimus 3D Max review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG Optimus 3D Max

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden