Vergelijk 2.536.129 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG L90

Ontdek hier alles over de LG L90 (D405): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de LG L90

De LG L90 is het topmodel van LG's budgetreeks, en is een krachtige maar goedkope Android-smartphone. Het toestel heeft LG's kenmerkende stijlvolle design, en is voorzien van uitstekende hardware en een lekker groot scherm. Toch heeft LG de L90 D405 adviesprijs laag weten te houden, zodat je in feite voor een dubbeltje op de eerste rang zit. Liever een wat kleiner scherm? Dan is de LG L70 of de LG L65 misschien iets voor jou.

Belangrijkste LG L90 specificaties

  • 4,7 inch IPS LCD-scherm met resolutie van 540x960 pixels
  • Loopt op Android 4.4 KitKat, met LG's Knock Code en Easy Home
  • Krachtige 1,2 GHz quad-core processor, 1 GB werkgeheugen
  • 8-megapixelcamera met LED-flitser achterop, 1,3-megapixelcamera voorop
  • 8 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-geheugenkaarten

LG L90

Voor wie is de LG L90?

Op zoek naar een grote smartphone voor een kleine prijs? Dan is de LG L90 de smartphone voor jou. De L90 heeft werkelijk alles wat je van een smartphone zou verwachten, van een groot en aantrekkelijk scherm tot een uitstekende 8-megapixelcamera. Toch is de LG L90 adviesprijs minder dan 200 euro. Waarom nog honderden euro's teveel betalen voor een smartphone als de LG L90 het ook allemaal kan?

Pluspunten van de LG L90

De LG L90 heeft ongekend goede hardware voor een budgetsmartphone. Vooral het 4,7 inch scherm valt daarbij positief op: groot, en daarmee uitstekend om te genieten van games, films, of gewoon het browsen van websites. Ook de krachtige 1,2 GHz quad-core processor verdient vermelding: deze is meer dan krachtig genoeg om ervoor te zorgen dat de populairste games en de beste apps soepel zullen lopen.

LG heeft de L90 daarnaast voorzien van unieke software en features die het toestel nog aantrekkelijker moeten maken. Zo is er bijvoorbeeld een speciale Easy Home-mode voor beginnende smartphonegebruikers. Als Easy Home geactiveerd is, krijg je een speciaal startscherm te zien dat overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik is. Ook is de L90 voorzien van een Guest Mode, handig als je kinderen hebt die vaak games op je mobieltje willen spelen. In deze Guest Mode kun je de toegang beperkten tot bepaalde apps, zodat er niet per ongeluk mailtjes verstuurd worden of geheime bestanden worden gelezen.

Met LG's Knock Code kun je je telefoon ontgrendelen door op het scherm te kloppen. Je kunt zelf instellen in welke volgorde er op je scherm getikt moet worden om de LG L90 te ontgrendelen, en het toestel zal vervolgens die volgorde altijd onthouden. Tik bijvoorbeeld twee keer rechtsboven en vervolgens drie keer linksboven terwijl de L90 op stand-by staat, en het toestel is direct ontgrendeld.

Minpunten van de LG L90

De LG L90 ondersteunt geen mobiel internet via 4G. Mobiel internet via 4G is tot wel tien keer zo snel als 3G, waardoor je gemakkelijk en overal video's kan streamen en grote bestanden kan downloaden. Helaas is 4G op de LG L90 niet mogelijk. Natuurlijk kun je wel 3G gebruiken op de L90. Toch een LG smartphone met 4G hebben? Kies dan voor de LG G2 Mini, een andere 4,7 inch smartphone die wel 4G ondersteunt.

LG L90 reviews

Onze bezoekers geven de LG L90 een gemiddelde beoordeling van 8,6.
Bekijk LG L90 reviews of schrijf zelf een review.

(maart 2018)

Pluspunten:

Ik heb dit toestel inmiddels 3 jaar en een geweldig toestel.

Minpunten:

Heeft alleen geen 4G.
(augustus 2017)

Pluspunten:

Geweldige telefoon het eerste 1,5 werkt hij heel snel, en het glas is gigantisch sterk, de gorilla glas 2.0 bewijst zijn naam wel. ik heb hem al vaak van gewone hoogte laten vallen en er is met het glas niks aan de hand, terwijl bijna ieder andere telefoon al in duizend stukken zou liggen.

Minpunten:

te klein geheugen zelfs al hb je hem uitgebreid. dit is mijn 3de zomer en als ik echt alles up to date zou willen houden is dat onmogelijk want er is gewoon niet genoeg ruimte voor op de telefoon. en omdat ik hem ook al zolang heb begint hij ook langzamer te worden en rare dingen te doen(laat/niet reageren, apps ineens afsluiten)

Telefoons vergelijkbaar met de LG L90

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden