Vergelijk 2.536.129 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG L70

Ontdek hier alles over de LG L70 (D320): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de LG L70

De LG L70 is een goedkope Android-smartphone met een groot scherm. Deze budgetsmartphone is voorzien van de nieuwste software van Google en beschikt bovendien over krachtige hardware. Daarnaast zijn er verschillende handige features van LG ingebouwd, zoals Knock Code en Guest Mode. De L70 D325 is onderdeel van LG's 'L Series III', waarbij je ook kunt kiezen voor de kleinere LG L40 of de grotere LG L90. Er is ook nog een LG L40, voor de echte Dagobert Duck's onder ons.

Belangrijkste LG L70 specificaties

  • 4,5 inch IPS LCD-scherm met resolutie van 400x800 pixels
  • Loopt op Android 4.4 KitKat, met extra software van LG zoals Knock Code en Easy Home
  • 5-megapixelcamera achterop, VGA-camera voorop
  • 4 GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD-kaarten
  • 1,2 GHz dual-core processor, 1 GB werkgeheugen

LG L70     LG L70

Voor wie is de LG L70?

De LG L70 biedt al het gemak van een smartphone voor een lage prijs. Ben je op zoek naar een goedkope mobiele telefoon voorzien van de nieuwste software en een groot scherm, dan zit je bij de L70 goed. Bovendien is de L70 ook uitstekend geschikt voor beginnende smartphonegebruikers, dankzij de Easy Home-feature. Dit is een versimpeld startscherm dat gemakkelijk in gebruik is. Zo kan iedereen met de LG L70 aan de slag!

Pluspunten van de LG L70

Hoewel de LG L70 één van de goedkoopste Android-smartphones is, is deze mobiele telefoon wel voorzien van uitstekende hardware. Het 4,5 inch scherm is lekker groot, wat wel zo prettig is bij het kijken van video's of het browsen op internet. De krachtige 1,2 GHz dual-core processor zorgt er bovendien voor dat al je favoriete games als Angry Birds en Temple Run soepeltjes lopen op de LG L70. De L70 heeft niet alleen een 5-megapixelcamera achterop, maar ook een extra camera voorop zodat je kunt videochatten.

LG heeft de L70 voorzien van Android 4.4 KitKat, bij de release van het toestel de nieuwste versie van Android. Dat is vrij uitzonderlijk: normaal lopen goedkope Android-smartphones vaak een paar versie achter, maar LG levert de nieuwste software mee. En dat komt goed uit, want Android 4.4 KitKat is door Google geoptimaliseerd om goed en vlot te lopen op goedkope smartphone. Daar profiteert de L70 van: de prestaties die LG's smartphone aflevert zijn indrukwekkend.

Daarnaast levert LG nog een flink aantal extra features mee die erg handig zijn. Zo is er bijvoorbeeld Knock Code, waarmee je je smartphone kan ontgrendelen door een door jou ingestelde code op het scherm te kloppen. Met de speciale Guest Mode maak je een extra gebruikersaccount aan voor je L70 met beperkte toegang tot gevoelige bestanden. Zo kun je iemand anders gerust een game laten spelen op je L70, zonder dat hij of zij je mailtjes en contactenboeken kan inzien.

Minpunten van de LG L70

De LG L70 heeft helaas slechts 4 GB ingebouwde opslagruimte, waarvan een deel door het besturingssysteem gebruikt wordt. Dat is erg krap: ben je van plan veel foto's te maken en apps te downloaden, dan is die opslagruimte al gauw vol. Gelukkig heeft de L70 wel ruimte voor microSD-geheugenkaarten, zodat je de hoeveelheid opslagruimte gemakkelijk en goedkoop kan uitbreiden. Je kunt eventueel ook kiezen voor de LG L90, die voorzien is van 8 GB opslagruimte.

LG L70 reviews

Onze bezoekers geven de LG L70 een gemiddelde beoordeling van 7,5.
Bekijk LG L70 reviews of schrijf zelf een review.

(april 2018)

Pluspunten:

Ik heb deze telefoon bijna 4 jaar gehad en hij werkt nog steeds heel goed, Ik heb onlangs toch een nieuwe betere gekocht, maar hij had nog langer mee gekund, Top telefoon

Minpunten:

Vrij klein intern geheugen, maar als je apps en foto's/video's op een externe sd kaart opslaat(wat heel makkelijk gaat) is dat niet zo'n probleem
(juli 2016)

Pluspunten:

Batterij gaat vrij lang mee, makkelijk te gebruiken. Overzichtelijk.

Minpunten:

Ik heb deze telefoon nu twee jaar en hij is bijna niet meer te gebruiken helaas. Dit heeft vooral te maken met geheugen. Bijna alles wordt gebruikt door het systeem en ik kan geen apps meer downloaden. Ik heb er nu 8 apps uit appstore opstaan en dit zijn apps die ik echt nodig heb. Meer kan er niet meer op. Verder problemen met synchronisatie met de pc, dan slaat de telefoon op tilt. De camera is ook echt niet goed, maakt geen mooie foto's. Gelukkig kan ik eind deze maand gaan verlengen, ben blij dat ik dan een ander toestel kan gaan gebruiken.

Telefoons vergelijkbaar met de LG L70

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden