Vergelijk 1.985.658 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG K8 (2018)

Ontdek hier alles over de LG K8 (2018): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
Het is niet bekend wanneer de LG K8 (2018) naar Nederland komt. Mail mij als deze telefoon te koop is.
Hou mij op de hoogte

Informatie over de LG K8 (2018)

De LG K8 (2018) is de opvolger van de LG K8 (2017). De nieuwe K8 draait op Android 7.1 Nougat en is daarmee in staat om all recente gangbare Android-applicaties zonder problemen te draaien. Het toestel is net als zijn voorganger voorzien van een 5 inch-scherm met een HD-resolutie. Op de achterkant zit een 8-megapixelcamera waarmee onder andere Full HD-video's kunnen worden geschoten. Op de voorkant van het toestel heeft LG een 5-megapixel selfiecamera geplaatst.

Met een octa core-chipset onder de motorkap, die wordt bijgestaan door 2 GB werkgeheugen, beschikt de LG K8 (2018) over voldoende vermogen om gangbare smartphonetaken uit te voeren. Denk aan browsen, het kijken van filmpjes maar ook het spelen van eenvoudige games. LG geeft de K8 (2018) 16 GB opslaggeheugen mee, zodat je al je foto's, video's en andere bestanden veilig kunt bewaren. Het opslaggeheugen is uit te breiden met een microSD-geheugenkaart van maximaal 32 GB.

Belangrijkste specificaties LG K8 (2018)

  • 5 inch-beeldscherm met HD-resolutie
  • Octa core-chipset, bijgestaan door 2 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart
  • 8-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voorop
  • Android 7.1 Nougat

Pluspunten LG K8 (2018)

De LG K8 (2018) heeft een plastic behuizing die goed in de hand ligt. Het toestel biedt met zijn 5 inch-beeldscherm behoorlijk wat werkruimte voor onder andere het draaien van apps of het kijken van films. Zelf kun je ook Full HD-filmpjes schieten of foto's met de 8-megapixelcamera aan de achterkant. Ook is de LG K8 (2018) geschikt voor het maken van leuke selfies. Dit doet het toestel met de 5-megapixelcamera aan de voorkant. Het toestel krijgt 16 GB opslagruimte mee om alle gemaakte beelden, apps en andere bestanden op te slaan.

De octa-core chipset van de LG K8 (2018) in combinatie met 2 GB werkgeheugen is geschikt voor het kijken van films, luisteren van muziek, browsen van het web en het spelen van lichte games. Android 7.1 Nougat is een relatief nieuwe Android-versie en biedt flink wat voordelen; zo kun je twee vensters naast elkaar openen en gaat de smartphone extra zuinig om met de batterij onder de motorkap, welke in dit geval 2500 mAh groot is.

Minpunten LG K8 (2018)

De LG K8 (2018) is absoluut geen krachtpatser, maar biedt de gemiddelde gebruiker voldoende vermogen om alledaagse smartphonetaken uit te voeren. Een Full HD-beeldscherm had wel beter geweest. Hoewel het HD-beeldscherm wat minder scherp is, bespaart deze wel flink wat energie in vergelijking met de Full HD-variant. Ben je toch opzoek naar net wat meer power en beeldscherm? Kijk dan eens naar de LG K10 (2018)

Telefoons vergelijkbaar met de LG K8 (2018)

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden