Vergelijk 2.475.606 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG K8 (2017)

Ontdek hier alles over de LG K8 (2017): vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties

Informatie over de LG K8 (2017)

De LG K8 (2017) is de opvolger van de LG K8 . De K8 draait op Android 7.0 Nougat en is daarmee in staat om all recente gangbare applicaties zonder problemen te draaien. Het toestel is voorzien van een 5 inch scherm met een HD-resolutie en heeft op de achterkant een 13-megapixelcamera zitten. Op de voorkant van het toestel heeft LG, net als bij de LG K10 (2017) een 5-megapixel selfiecamera geplaatst.

Met een Snapdragon 425-chipset en 1,5 GB werkgeheugen onder de motorkap beschikt de LG K8 over voldoende rekenkracht om games te spelen, films te kijken en meerder pagina's op het web te browsen. LG heeft 16 GB opslaggeheugen in de K8 gestopt en daarmee krijg je de ruimte om al je foto's, video's en andere bestanden op te slaan.

Belangrijkste specificaties LG K8

  • 5 inch HD-scherm
  • Snapdragon 425-chipset, bijgestaan door 1,5 GB werkgeheugen
  • 16 GB opslaggeheugen, uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart
  • 13-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voorop
  • Android 7.0 Nougat

Pluspunten LG K8

De LG K8 straalt uit met zijn kleurenschema's en de metalen rand van de behuizing. De LG K8 heeft 16 GB opslaggeheugen aan boord waar je alle foto's, gemaakt met de 13-megapixelcamera of 5-megapixel selfiecamera, eenvoudig op kwijt kunt. Gemaakte foto's zijn van goede kwaliteit. De LG K8 krijgt een NFC-chip mee van zijn fabrikant, iets wat we niet vaak bij smartphones uit deze prijsklasse terugzien.

Met een Snapdragon 425-chipset en 1,5 GB werkgeheugen heeft de LG K8 aardig wat rekenkracht. Android 7.0 Nougat en stelt je in staat om meerdere applicaties naast elkaar te draaien in verschillende vensters. Met 1,5 GB werkgeheugen kun je lichtere applicaties zoals WhatsApp en Google Chrome naast elkaar draaien. Het 5 inch HD-scherm is relatief groot en geeft alle foto's, video's en overige informatie duidelijk weer

Minpunten LG K8

De LG K8 is absoluut geen krachtpatser, wat je in deze prijscategorie ook niet kunt verwachten. De smartphone is wel voorzien van Android 7.0 Nougat en is voorzien van alle functies die je op een smartphone verwacht te vinden. Mocht je op zoek zijn naar een Zuid-Koreaanse smartphone met meer vermogen onder de motorkap, kijk dan eens naar de LG G6 of Samsung Galaxy S7.

LG K8 (2017) reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG K8 (2017) review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG K8 (2017)

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden