Vergelijk 3.072.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG K7

Ontdek hier alles over de LG K7: vergelijk prijzen met of zonder abonnement, lees reviews en bekijk alle specificaties
De LG K7 is niet langer te koop. Zie vergelijkbare telefoons.

Informatie over de LG K7

De LG K7 is een betaalbare smartphone die alle gemakken van een moderne smartphone aan boord heeft. Zo heeft het toestel een groot scherm van maar liefst 5 inch dat extra compact is dankzij LG's In Cell-techniek, wat de afstand tussen het glas en het scherm zo klein mogelijk maakt. Met dit grote scherm, een snelle processor en uitbreidbare opslag biedt de LG K7 voor ieder wat wils, maar het toestel is vooral interessant door zijn betaalbare prijs. 

Het is tegenwoordig helemaal niet meer nodig om de hoofdprijs neer te leggen voor een degelijke smartphone. De LG K7 bewijst dit maar weer eens door voor een relatief lage prijs een volledig uitgeruste smartphone neer te zetten. Het toestel heeft voor iedereen wel iets aan boord: de uitbreidbare opslag zorgt er voor dat je altijd genoeg multimedia aan boord kunt hebben terwijl Android 5.1 Lollipop je toegang geeft tot al je favoriete apps en games. Een uitstekend instapmodel dus, maar ook doorgewinterde gebruikers zullen het toestel zeker waarderen.

Belangrijkste LG K7 specificaties

  • 5,0 inch scherm met resolutie van 480 bij 854 pixels
  • 1,0 GHz quad-core processor, bijgestaan door 1,5 GB werkgeheugen
  • Loopt op Android 5.1 Lollipop met extra software van LG
  • 8-megapixelcamera achterop, 5-megapixelcamera voor selfies
  • 16 GB opslagruimte ingebouwd, uit te breiden met microSD-kaart
  • Ondersteunt 4G: overal snel op internet

Pluspunten van de LG K7

Het meest bijzondere aan de LG K7 is natuurlijk zijn budgetvriendelijke prijs. Voor een gunstig bedrag krijg je namelijk een volledig uitgeruste smartphone zonder dat het je een rib uit je lijf kost. Veel smartphones die zo rijkelijk zijn uitgerust bevinden zich qua prijs in het gebied van de middenklassers, maar LG heeft de K7 wat de prijs betreft goed in de markt gezet. Voor dit geld zul je goed moeten zoeken om een betere deal te vinden.

LG heeft de K7 rijkelijk voorzien van opslagruimte: aan boord vinden we maar liefst 16 GB aan ruimte. Hiermee heb je altijd genoeg voor al je multimedia, games en andere apps. Mocht het onverhoopt toch niet genoeg zijn, dan steek je er gemakkelijk een microSD-geheugenkaart bij om de hoeveelheid beschikbare ruimte uit te breiden naar eigen voorkeur. 

Met LG's laag over Android krijg je allerlei nuttige functies verspreid over het besturingssysteem. Zo kun je door dubbel te tikken op je scherm het toestel wakker maken, kun je met een handgebaar je toestel selfies laten maken en kun je door op het scherm te tikken in de camera-app direct een foto maken. Vrijwel alle systeemapps hebben dit soort handige toevoegingen van LG, waardoor het toestel ook in het gebruik handig en snel is. 

Minpunten van de LG K7

Ondanks dat Android 6.0 Marshmallow al een tijdje op de markt is heeft LG de K7 voorzien van Android 5.1 Lollipop. Dit betekent dat je een aantal voordelen van Android 6.0 Marshmallow, zoals Doze en App Standby, voor nu even zult moeten missen. Gelukkig heb je altijd toegang tot de Google Play Store, waar je favoriete apps en games te vinden zijn. Daarnaast kan het natuurlijk altijd zo zijn dat LG alsnog een update uitbrengt voor het toestel om 'm bij te werken naar de nieuwste versie. 

LG K7 reviews

Wat vind jij van deze telefoon? Plaats hier je LG K7 review.

Telefoons vergelijkbaar met de LG K7

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden